Löktricket

Eftersom jag har legat sjuk länge och jag är astmatiker kryper det gärna ner i lungorna - fy bubblan. Alltid när jag blir förkyld får jag världens slemhosta! Jag fick lära mig ett husmorsknep som VERKLIGEN fungerade! Jag blev nästintill hostfri över en natt och astman och nästäppan var som bortblåst.
 
Gör såhär:
 
1. Skala 1/2 lök och hacka grovt
2. Lägg i en skål
3. Häll på kokande vatten - inte så det täcker helt
4. Ha på nattygsbordet över natten
 
Ja, det luktar lök (eller snarare grillchips?) i sovrummet, men det är såå värt det! Prova får du se! Sjukt billigt också, kostar ju ingenting i princip.
 
KÖSS
 
 
3
Urszula

Hej, tack för tipset, har samma problem och jätte jobbigt att bli av slemmet, skall prova i natt.

Nathalie

Haha jag kan riktigt känna lukten av riktig tonårssvett 😂 Kul att det hjälpte! kRAM

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.