Matplan

Den bästa friheten med att äta lowcarb är att man för första gången slipper allt vägande och mätande. Kroppen blir som ett finstämt instrument som kan säga till när och hur mycket den vill äta. Det trivs jag bäst på.
 
Ett bra tips är dock när man inte har så lång tids abstinens eller att man känner att man tar återfall hela tiden är att skaffa sig en matplan. Ofta är inte problemet att vi äter för mycket, tvärtom äter vi för lite mat. Vi har utvecklat en fobi för mat som gör att vi äter skitlite och då börjar kroppen skrika efter biokemisk näring och helt plötsligt har vi tagit återfall. 
 
När jag sockeravgiftades åt jag slaviskt från en matplan de första 6 månaderna. Jag plockar också fram min matplan när jag känner mig svajig i abstinensen. Den hjälper mig att hålla mig på banan!
 
Det handlar inte om att banta, det handlar om att få sinnesro. Att slippa älta om man ätit för mycket/för lite och bara känna att man har gjort det bra. Då sover man gott och hela livet blir tryggare.
 
Jag erbjuder matplaner så du känner dig trygg med ditt ätande. En matplan som skapar trygghet och stabilitet i livet som gör att du kan sova gott och få de resultat du vill ha.
 
Är du intresserad så maila mig på LCHFingenjoren@outlook.com
 
En matplan kostar 1495 kr och baseras på ett frågeformulär jag skickar till dig.
 
KÖSS
 
 
2
Johanna

Kan man få en Carnivore-matplan eller bestämmer du helt "diet"?

Johanna

Kan man få en Carnivore-matplan eller bestämmer du helt "diet"?

Svar: Du får den matplan som är rekommenderad av Bitten Johnsson för sockerberoende, den inkluderar grönsaker.
My Westerdahl