Ouraring

Detta är ett samarbete med OURA RING
 
Jag är så förundrad över den nya tekniken, den går verkligen bara framåt. Min senaste teknik-darling är min OURA ring! Den är såå bra, det är som ett aktivitetsarmband fast en smidig liten ring som inte "förstör" ens outfit = perfekt!
 
Här kommer mina tankar kring den:
 
Utseende och bekvämlighet
 
När jag först såg den så tänkte jag att den skulle vara tung och jobbig, men den väger ingenting och sitter lätt på fingret. Den är så bekväm och snygg! Jag har en i silver. Det finns 2 olika utföranden, en med en liten topp och en som en klackring. Jag har den med toppen.
 
 
Funktioner
 
Oura har stort fokus på din sömn. Den mäter hur du sover, hur länge du sover, vilken tyo av sömn. Den tittar på din vilopuls och din HRV som avgör hur väl återställd du är efter gårdagen. Den tar din tempratur och trackar dina andetag. Väldigt häftigt!
 
 
Analyser
 
Eftersom den tar alla dessa värden så vet den hur mycket kalorier du förbränner under dagen, vilket jag tycker är spännande. Den känner av hur mycket du rör dig och är du för stillasittande så får du en notis. 
 
Den allra bästa funktionen tycker jag är READINESS där den väger in din gårdag och din sömn för att avgöra hur redo du är för stress under dagen. Jag använder den för att vara självsnäll. Har jag ett lägre score så försöker jag ta det lugnare under dagen. 
 
Man får avancerade kurvor över HRV, vilopuls, sömnmönster, osv. Det är bra kurvor att hålla koll på - att de stressåtgärder eller träningsåtgärder man sätter in faktiskt fungerar. Man lär sig mer om alla värden i appen.
 
För oss kvinnor så kan vi faktiskt använda vår ouraring som preventivmedel. Det finns tempar man måste mäta varje dag samma tid, här gör ouraring det åt oss. Vi vet ju oftast ungefär när vi har ägglossning och då stiger tempen. Ouraring visart när du har förhöjd kroppstempratur och kan därför användas istället för en sån termoneter.
 
Eftersom Ouraring ser dina värden ser den vilket målvärde för energiförbrukning du skall ha. Man får ett lägre mål om man har en lägre score för readiness och ett högre om man har en högre readiness.
 
Mitt omdöme
 
Jag kan objektivt säga hur spännande jag tycker detta är! Jag ÄLSKAR min ring, den är så liten och smidig. Man behöver ladda den 2 ggr i veckan och det tar inte mer än en timma. Så smidigt. Den funkar till alla outfitar och är verkligen ett verktyg för att vara självsnäll och veta hur högt tempo man klarar under dagen! Så najs! Detta är en ring alla kan dra nytta av. Vi vet hur mycket vi kan pusha oss, vi ser om vi behöver lägga fokus på sömn och vi ser hurpass aktivt liv vi lever - om vi ska lägga in mer träning eller om vi behöver röra oss mer. 5 av 5 i betyg!
 
Använd koder "SUGARFREE" för att få -50 eur i rabatt
 
 
 
KÖSS
6
Hmm

Hur länge gäller rabattkoden?? 🤩

Bionytt

Hej! Kul att du ville göra det!

Anonym

Lyssna på kroppen! Vilken nytta ger mig en ring som talar om hur jag har sovit när jag kanske vet det själv att jag har sovit gott eller känner inte alls så? Total onödig pryl imö!

Hanna

Hur bra fungerar den på gymmet? Är den ivägen när man använder hantlar och skivstång?

Hon

Hohoo My! Vore jättetacksam om du ville svara på frågorna ovan =)

Anonym

När kommer ni genomskåda henne?
Hon använder alla känslor för att få era pengar,
Hon skulle passa bättre på Tradera med allt skit hon vill pracka på er,
Vakna upp