Stressrelax

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Det absolut allra viktigaste i mitt liv just nu är att hantera min inre stress. Jag känner att den här hösten har varit hemsk för mina kortisolnivåer och jag har fått fysiska konsekvenser jag inte längre kan springa ifrån. Att jobba 100%+, social media, bygga hus, utbildning, stambyte och hormonbehandling har verkligen ätit på min buffert. Det har gett mig fysiska konsekenser som att jag ofta är sjuk, viktuppgång, magproblem och sömnstörningar. Hey - man är ju inte mer än mänsklig! Livet är så roligt och eftersom jag är en gul personlighet enligt DISA är jag duktig på att dra igång projekt, eftersom jag har en grön vinge är jag duktig på att avsluta dem också. 
 
Förutom att ha bantat ner på det mesta så har jag även satt nya morgonrutiner för att börja dagen på ett avstressat mode. Något jag rekommenderar alla att göra, varesig du är stressad eller vill förebygga stress. Jag startar dagen med en ayurvedisk energimassage som gör att du fyller kroppen med oxytocin och energi. Jag har märkt att sug att överäta inte finns på kartan de dagar jag börjar med massage - vilket förklaras i ökat oxitocin som många hävdar kan vara orsaken till överätning - brist på detta hormon.
 
Vad du behöver:
 
Sesamolja som du låter mogna. Det innebär att du hettar upp den till 110 grader. Antingen mäter du med termometer eller så häller du i en vattendroppe - när den fizzar så är det klart. Du gör så med varje flaska och låter svalna av innan användning.
 
Du hittar ekologisk, kallpressad sesamolja HÄR (länk)
 
 
 
Såhär gör du massagen:
 
1. Du börjar med ansiktet med små runda rörelser. Fokusera lite extra på tinningar, framsida öron och baksida öron.
 
2. Massera över hals och nacke.
 
3. Du drar ut över armarna och vid lederna masserar du med cirkelrörelser. Ta varje finger för sig.
 
4. Över bröstet masserar du med cirkelrörelser och bröstbenet raka nedåtgående rörelser. Magen masserar du medsols för att sätta igång tarmar. 
 
5. Massera över ryggen så gott du kommer åt, speciellt ländryggen.
 
6. Massera benen nedåtgående och hårt. Fötterna masseras också kraftigt.
 
 
Efter massagen så unnar jag mig 10 minuter mindfulness. Jag brukar sätta på youtube och följa med. Mina favoriter är The Mindful Movement - sök på dem för att hitta din favorit. Jag anänder en vetekudde för värme som jag blir lugn och trygg av - värme är fantastiskt läkande.
 
Du hittar värmekudde till ett bra pris HÄR (klick)
 
 
Detta ger den optimala starten för dagen, så skönt! Huden blir babylen, du blir lugn och vi bygger en buffert för resten av dagen.
 
KÖSS
2
mammapigg.se

Vilka bra relaxtips. Ska söka upp The mindful movement, är intresserad av mindfullness och vill lära mig mera.

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}