30 bast

HIPP HIPP HURRA! Idag fyller jag 30 år!
 
Tänk, 2010 sa läkarna att jag hade uppskattningsvis 2 år kvar att leva - jag skulle alltså bli 22 år gammal. Idag är jag 30 och friskare än någonsin för att jag vågade bryta mot matnormen och äta LCHF som knappt fanns då. Det var väll ett par hundra i Sverige som hade insett att det var sockret och de snabba kolisarna som hade gjort oss överviktiga och sjuka. 
 
Idag har jag gått ner -95 kilo på egen hand och det känns fantastiskt skönt att slippa oroa mig för mitt liv.
 
 
Jag firar min 30-års dag på Mallis - en resa vi sparat till ett år. Stod mellan att ha en jättefest eller en resa, men varken äter eller dricker ju så då blev resan självklar. Idag lyxar vi till det med hotellfrukost och sen skall vi nog ut på äventyr, vart har vi inte bestämt än. 
 
Nu skall jag ut och fira livet!
 
KÖSS
 
 
 
10
Effie

LCHF fanns inte 2010? Bara några hundra? Njae... bara på Kolhydrater ifokus fanns det 12000 medlemmar, och en livlig diskussion. Och manga på Annikas blogg, och nog en hel del på Kostdoktorn också. Hälsar Effie, som gick med i KiF 2007, som medlem nr 750 ungefär. Och tycker det är bra att du hittade lchf också. Ha det så kul när du firar

Elisabeth G

Grattis på födelsedagen! Hoppas ni får en fin semester!

Själv började jag med LCHF (fast vi kallade det Skaldemankost då, innan begreppet LCHF myntades) den 26 december 2005 och redan då var vi ganska många. Kul att du också hittade kosten och har gjort så fantastiskt fina framsteg. All lycka i framtiden! :-)

Anonym

LCHF var utbredd i 2010. Du menar kanske att det var då du upptäckte det?

Jenny Skyllberg

Grattis :)

Jenny Skyllberg

Grattis :)

Jenny Skyllberg

Grattis :)

Jenny Skyllberg

Grattis :)

Anonym

Grattis i efterskott! Är imponerad över din resa och tacksam för att du delar med dig på ett generöst sätt! 🙏🏻♥️☀️

Nathalie

Stort GRATTIS i efterskott!! 💗 Jag är glad att du lever! Kram

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}