Allergi mot ovisshet

Oro och ältande har sin rot i en gemensam nämnare - överkänslighet mot ovisshet. Eftersom alla människor känner en viss oro för nya, oklara och oväntade situationer är det helt naturligt. Vissa människor känner dock mer oro och spenderar mer tid på att "preppa" inför dessa situationer. Det är en mekanism som har gjort att människan har överlevt som art - att vi kan preppa inför framtida problem och har förmågan att föreställa oss konsekvenser.
 
Lägger vi för mycket tid på detta kan det dock handikappa och begränsa våra liv. Då vi har förmågan att föreställa oss konsekvenser blir konsekvensen av detta att vi lägger till säkerhetsbeteenden. Det finns två typer av säkerhetsbeteenden: kontroll & undvikanden.
 
Kontrollbeteenden är exempelvis att övervaka när barnen packar sina väskor eller att inte vilja delegera hushållssysslor. Det kan också vara att rådfråga alla eller överdrivet söka information på internet inför ett köp. Undvikanden är som det låter - att vi undviker situationer som föder ovisshet.
 
En del människor verkar älska ovisshet - de utsätter sig regelbundet för situationer som ger ovisshet. Det kan vara allt från att hoppa fallskärm till att besöka platser de aldrig varit på. Andra människor avskyr ovisshet till den grad att de aldrig utsätter sig för nya situationer eller försöker kontrollera utfallet in i minsta detalj. Och så finns det människor i alla nyanser av hela skalan.
 
Det är viktigt att vara medveten om att ovisshet följer med livet - och hur bra vi är på att hantera det. Att lägga överdriven energi på säkerhetsbeteenden krymper livet och gör oss mer begränsade. Därför är det av stor vikt att reda ut vår tolerans för ovisshet.
 
KÖSS
 
 
1
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}