Back to hälsa

Nu i sommar har mat och träning kommit på vift. Jag har ätit mycket oftare och mer samt knappt tränat något och det ger ju såklart konsekvenser i form av viktuppgång. Det har både varit sena grillkvällar, hotellfrukostar och seriemaraton. Jag har otroligt lätt att lägga på mig vilket är helt naturligt då jag har massa tomma fettceller efter min kraftiga viktnedgång. 
 
Nu har jag fluffat till mig ordentligt och vissa klänningar och skärp får jag inte ens på mig med våld 😂Nu är dessutom alla resor över så det passar sig utmärkt att skärpa till maten och köra på. Jag ser fram emot att äta ärligt - det är den allra bästa huvudkudden. Att inte behöva ha något dåligt samvete eller känna sig uppsvälld.
 
Pratade med min man om det - är så tacksam för LCHF. TÄNK om jag inte visste att det fanns - då hade man säkert plågat sig med pulver eller kalorirestriktion. FY!
 
Min plan är att återgå dit jag trivs bäst - äta 2 gånger om dagen med ett tight ätfönster på max 6h. Svårare än så är det inte - det är så jag mår som bäst!
 
Hur äter du när du äter som bäst?
 
KÖSS
 
 
7
monica

Äta ärligt är rätta ordet. Man fifflar och fuskar, mycket ligger inte på tallrik, portionsstorlekar 😈;men vågen lurar man inte. Eller klädstorleken.

Anonym

23:1 OMAD gäller om du vill vara i vinnarcirkeln så enkelt är de.

Elisabeth G

16:8 har det blivit för mig, helt naturligt. Kroppen vill ha det så. Ibland vill den hoppa över middagen och då gör jag det.

Anonym

Hej, var köper du din MCT olja och vilken rekommenderar du?

Anonym

#2 hur får du i dig nog kalorier på 23:1?

Anonym

#5 Stor måltid 08:00-09:00 är lösningen. Alltid start med tre matskedar kokosolja.
Sen ex:
120gr Halstrad Lax med lite hovmästarsås
Stor Zucchini Frittata på lite "rester"
Innehåll:
Mangold
4st ägg vispade
Lite salt & peppar
Gul lök
Vit lök
Spenat blad (egen odling)
Lite hackad ölkorv
Riven std ost
Riven västerbottenost uppe på
Sen 2st Avocado med röra bestående av:
Turkiskt 10% Yoghurt, rödlök, citronpeppar, grädde, salt, rivet citronskal.
Dessert:
2st färska egna jordgubbar
1dl frysta blåbär
Lite keso
Vips grädde på
Utöver detta
1 glas Rödbetsjuice
2 x Omega 3 + 1 x D-Vitamin + 2 x Magnesium
1 glas citron vatten med ingefära och gurkmeja

Anonym

#6 hur orkar du allt det? Att äta på det sättet skadar väl dina normala hungerkänslor? Tror du att du går upp i vikt om du började äta "normalt" igen?