Face your fears

Jag är ju livrädd för att flyga, men det har blivit lite bättre för varje gång och det känns skönt. Jag vill inte låta mina rädslor hindra mig från att leva så för mig är det viktigt att göra saker ändå. Det finns lite tips för att minimera rädslor som jag tycker fungerar bra.
 
Läs på
 
Ofta när man är rädd för något är det bara en surrande katastroftanke som inte går att konkretisera. Vi vet inte varför katastrofen kommer men vi vet att den gör. För mig hart det hjälp jättemycket att skriva ner exakt vad det är jag tror skall hända och sedan läsa på hur det fungerar som det gör och hur statistiken ser ut. 
 
Ta hjälp
 
Jag berättar gärna för flygvärdinnorna att jag är rädd, då får man extra stöd och de lugnar och berättar varför man kan vara lugn. Jag brukar påminna mig att jag är på deras arbetsplats.
 
Låt inte känslorna styra
 
När vi är rädda för något söker vi ofta efter tecken som bekräftar vår rädsla. I dessa fall bör vi tänka annorlunda - låt inte känslorna styra utan gör det du vill ändå. Det värsta som kan hända är att du blir rädd och det går över.
 
Nu hoppas jag på en lugn och fin flygresa hem!
 
KÖSS
 
 
3
Anonym

Önskar dig en lugn och harmonisk flygresa! 🙏🏻

Pirjo

Det är alltid bara tankar och tankar är ingenting.

monica

Betydligt mer riskabelt på vägarna. Och i vatten. Men eftersom det mest är män som kör ihjäl sig eller drunknar, så behöver du inte vara rädd.