Kärlek till kroppen

Förr i tiden hade jag en helt skev kroppsbild, jag var så sträng, hård och dömande. När jag åt fel så låg jag i timmar och hatade på min kropp och tänkte på hur misslyckad alla kommer tycka jag är när de ser att jag har gått upp i vikt. Så tragiskt när jag tittar tillbaka.
 
Nu är jag hemma från Mallorca och där blev maten inte som hemma. Hemma har jag ett tight ätfönster på 4 timmar, där åt jag sen middag och frukost - ja känner att jag har gått upp i vikt. Skillnaden från förut är mina tankar. Istället för hat och ångest tänker jag konstruktiva tankar. 
 
Förr:
"Min kropp är ful & äcklig"
"Alla kommer tycka jag är misslyckad"
"Varför har jag så låg viljestyrka?"
 
Nu:
"Jag väger mer än vad jag vill, bara jag äter som vanligt löser det sig med tiden"
"Alla går upp över semestern, kan vi sitta å klaga tillsammans - haha"
"Byxorna sitter inte som de ska men gött, då går jag i kjol!"
 
Det är så himla skönt att ha jobbat så mycket med självbilden att det blir självklart att tänka fina tankar om kroppen. Men det kommer inte automatiskt - vi måste först bli medvetna om vad vi tänker! Efter det måste vi ifrågasätta tanken och gärna tillsammans med en vän. Efter det aktivt tänka en balanserad tanke. Det är ett jobb som pågår dag ut och in innan det blir automatiskt!
 
KÖSS
 
 
 
 
2
Anonym

Jag tycker du ska tänka på vilken härlig semester ni hade, vilken god mat och vacker natur ni fick njuta av. 😊😊😊❤️

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}