Landat i Mallis - resetips

Godmorgon!
 
Nu har vi precis landat till den första dagen på Mallis och vi skall vara här i 14 dagar. WOW vilket ställe! Och flygningen gick så himla bra. Vi reste med Ving och det var första gången och det var verkligen så skönt för mig som flygrädd. Alla i besättningen var seniora - hade jobbat mellan 19-35 år i branschen och tog så väl hand om mig! Så himla skönt verkligen!
 
Vi fick hela dagen här igår och det var helt fantastiskt. Tempraturen var helt perfekt med 30 grader och sköna vindar. Medelhavet är mjukt och varmt och stränderna underbara - kan inte ha det bättre!
 
 
Hotellet vi bor på är Sunprime Palma Beach - jättefint hotell med sköna sängar, bara för vuxna och precis vid stranden. Så nöjd!
 
Maten här är så mycket enklare än i Sverige. Varför är det så? 😂I Sverige är allt alltif ett ihopkladd och man måste mixtra och greja för att få ren mat - I Spanien, Italien och Grekland beställer man kött, grönsaker och sås för sig. Så smidigt! Igår åt jag bland det godaste jag vet - Padrons med flingsalt! Så himla najs!
 
 
Vi har mobilfri semester så mobilerna lämnar vi hemma när vi går till stranden. Det är också så himla skönt verkligen! Även om man får lite abstinens 😉
 
Nu är målet att komma ner riktigt mycket i varv och att vända på dygnet. Alla äter så sent här så vi behöver försöka göra det med. Har inte gått så bra än då vi slockande 22.30 igår och vaknade 06.30 haha!
 
KÖSS
4
Isabelle

Gillar också padrons!

Hannas krypin

Men åh, det låter verkligen underbart! Bra att ni lämnar mobilerna hemma. Det behövs verkligen mobilfri tid. Något mer jag behöver är semester. Känner mig helt slut i både kropp och knopp.

Anonym

Hej! Om man har en ”manlig” man som helst inte umgås med tjejer 😂, har du då någon grupp eller någon sockerkurs att rekommendera? Har förstått att det främst är kvinnor på dina kurser?

Anonym

Hej! Om man har en ”manlig” man som helst inte umgås med tjejer 😂, har du då någon grupp eller någon sockerkurs att rekommendera? Har förstått att det främst är kvinnor på dina kurser?