Matplanering för din vecka!

Detta är ett samarbete med mat.se och innehåller annonslänkar
 
Det är verkligen en dröm att varje månad få sätta ihop en egen matkasse för dig att bara klicka hem, med färdiga och superenkla recept som du enkelt lagar hemma!
 
Många av mina klieter har efterfrågt en matkasse. Som sockerberoende eller ny på LCHF kan det vara svårt att veta vad man skall äta och hur man skall matpanera. Jag har fått möjligheten att sätta ihop min egen matkasse som du kan klicka hem med ett klick och så har du hela veckans måltider klara.
 
Anledningen är att den abolut vanligaste risksituationen för oss sockerberoende är att handla mat. Därför övar vi tillsammans i grupp på dessa tips:
 
Under mina sockerkurser får alla lära sig nummer 1: GÅ INTE IN I AFFÄRER I ONÖDAN
 
Jag skämtar inte, hur ofta har man som sockerberoende faktiskt en plan på vad man skall köpa och så woops ligger det choklad i korgen?😅 Jag rekommenderar alla mina klienter att handla mat på nätet i början. Då löper man väldigt liten risk att råka handla socker. Jag handlade mat på nätet mina förta 6 abstinenta månader. Visseligen kostade det några kronor extra, men det sparade jag in genom att jag inte köpte något onödigt som jag inte behövde😄
 
Nummer 2 av mina tips: MATPLANERA
 
Det går inte att bara tänka "det löser sig" för då trillar vi gärna i sockerfällan. Jag rekommenderar ALLA att veta vad man skall äta idag och vad man skall äta imorgon. Det är dock inte så lätt i början och många har efterfrågat en matkasse. Det är skönt att bara kunna lämna matplaneringen och slippa fundera på vad man skall äta, måltiderna är nyttiga och funkar för LCHFare och även sockerberoende.
 
På mat.se har jag knåpat ihop en veckomeny på 5 spännande och enkla LCHF-maträtter för 4. Är ni bara 2 så blir det gott med luncher över eller så kan du bara anpassa recepten eller frysa in i "in case of" matlådor!
 
På mat.se kan du enkelt klicka hem det du behöver och så får du maten levererad bara 1-2 dagar efter. Så himla skönt att slippa bli triggad!
 
Min veckomeny innehåller detta: 
 
 
 
 
 
Smarrigt va? Det finns en liten grön knapp till höger som du kan lägga till alla ingridienser i. Gå igenom inköpslistan och ta bort det du inte behöver. Behöver du annat är det bara fortsätta att handla vad du behöver mer för veckan.
 
När du fått hem din matkasse är det bara att surfa in på länken igen och laga efter recepten. Då har du hela nästa veckas måltider klara. Smidigt va?
 
KÖSS
 
2
Anonym

Med 23:1 slipper man ditt problem med mat planerande i stort. Varför är sånt så svårt att förstå för 99,9%?

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}