Mot nya äventyr

Ibland händer det oväntade saker i livet som gör att ens värld blir upp och ner. För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att gå vidare från mitt jobb som jag jobbat på i 4 år.
 
Jag förstår knappt vad som har hänt själv. Här sitter man i Mallis och har inget jobb att gå tillbaka till efter sommaren😝Och jag är osäker på vad jag vill göra nu framåt. Det måste kännas genuint och helt rätt.
 
Sorgen kommer i vågor. Jag saknar mina fina arbetskamrater som varit som en familj. Detta kommer bli en stor omställning men jag har full tillit att det kommer bli så bra! 4 år på samma arbetsplats är ovanligt länge inom min bransch och det är bra att komma iväg och sträcka på benen.
 
Vi får se var livet bär!
 
KÖSS
 
 

3
Effie

Det ska kännas rätt. Åtminstone tillräckligt rätt. Det blir inte bra annars.
Självklart sörjer man det som var. Och självklart känns det osäkert. Men stannar man på ett ställe bara för att det känns säkert finns alltid risken att man fastnar.
Sager jag, som efter 33 år på ett jobb fått erbjudande att sluta; under lång tid var det omväxlande och spännande och utmanande, men långsamt långsamt har det gått åt fel håll. Jag känner också att jag kommer att sakna arbetskompisarna; jag undrar också vad jag ska ägna mig åt för att få en liten extrainkomst (för jag är nästan gammal nog för pension). Det enda jag vet är att jag inte hittar ett likadant jobb. Kan inte. Vill inte heller. Och det känns väldigt väldigt bra.

Anonym

Modiga kvinna/tjej❤ Lycka till på din fortsatta livsvandring 1🌹

Svar: Tack kära du!!
My Westerdahl

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}