När partnern äter socker

Jag och min man har varit ihop i 8 år i år. 8 fantastiska år med toppar och dalar. Vi träffades när jag ätit LCHF i 1,5 år och första året åt han "normal" kost. Sedan orkade han inte koka pasta till maten så det blev naturligt att han åt som jag gjorde. Han var med när jag insåg att jag led av ett beroende och hur hård jag behöver vara - att aldrig göra undantag. Det första året var vi tvungna att ha förhållningsregler, jag ville inte se på när han åt så han kunde inte äta framför mig. 
 
Idag, drygt 4 år senare, bryr jag mig inte alls. Han äter carbs framför mig, på helger och under semestern och jag kan inte bry mig mindre. Det känns inte som om jag saknar det alls. Tvärtom - när vi sitter efter lunchen på Mallis och han säger att han känner sig däst och jag mår som en prisessa efter lite kött & grillade veggies så känner jag mig bara tacksam att slippa. Det finns så mycket annat gott som är inom mina ramar som får mig att må bra. 
 
Maten på Mallis blir inte perfekt för min del. Jag fastar inte utan "småäter" hela tiden då mattiderna här är upp och ner. Hemma äter jag lunch och middag med 80-90 E% fett. Här kommer jag inte upp i den höga ration utan gör mitt bästa. Jag äter frukost-lunch-mellis-sen middag. Känner mig såklart lite svullen och mer trög i huvudet - mår bäst av fasta. Men detta funkar bra och jag slipper vara carbbakis.
 
När omgivningen äter carbs kan det vara svårt att stå emot. Det är helt okej att man känner så. För mig är det viktigast att komma ihåg min enkla matplan. Den håller jag fast i i ur och skur. Om jag skulle gå på carbsen hade jag snabbt tappat glädjen över att resa - då hade jag varit borta som i en dimma!
 
KÖSS
 
 
3
Anonym

Tack, mitt mål är att känna som dig. Ibland lyckas jag, ibland vill jag slänga ut allt ur huset inkl mannen för det tär så mycket kraft att ha det runt sig.

Svar: Starka du! Känner igen mig <3
My Westerdahl

Anonym

Hur räknar man ut fett i E%? Hur kommer man upp i de mängderna?

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}