Rotlös

Detta året har minst sagt varit skumt. Dels har vi flyttat 9 gånger pga stambyte i 2 omgångar och husbygge. Sen har det hänt 2 familjetragedier och nu har jag lämnat min arbetsplats och vi bor i ett nytt hus. Jag känner mig minst sagt rotlös!
 
Jag är övertygad om att detta är till det bästa men det känns omskakande och läskigt. Nytt hus och sen nytt jobb så småningom! 
 
Jag får tid att andas och växa och det är viktigt, att få perspektiv på saker och ting. När omgivningen är föränderlig är det viktigt att hitta stabiliteten i sig själv - att grunda sig. Det gör jag med meditation, att prata med andra och att bejaka mina tankar och känslor. OCh så hittar jag enormt stöd i min man med såklart.
 
Detta hade aldrig gått om jag åt socker eller försökte äta "lagom" med socker. Då hade jag varit i sockerdimman 24/7. Idag har jag andra verktyg och känner att droga inte är en lösning.
 
Livet förändras oftast i en smäll - i en chock som inte går att komma undan. Då är det viktigt att öva upp det mentala immunförsvaret så man klarar av att stå emot och stå pall. Det ät viktigt att ha människor omkring sig som ser och stöttar och där vi får vara små och sköra och ändå bli älskade.
 
Det är ur smällar vi växer!
 
KÖSS
 
 
 
1
theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}