Fettfasta

Detta är ett samarbete med UPGRIT 
 
De senaste inläggen har handlat mycket om fasta men jag vill lägga till ytterligare en aspekt av det - fettfasta. Många utav oss har svajande blodsocker, vilket innebär att vi kan få extrema blodsocker-dippar även när vi äter lowcarb. Det blir därför tufft för oss att fasta, särskilt i början.
 
För mig hjälpte en långsam övergång från fettfasta till vanlig fasta. Att fettfasta innebär att vi tillsätter kalorier från fett under vårt fastefönster men inget annat. Det ger ett stabild blodsocker och håller oss mätta. Det ger alla hälsofödelar då fett inte påverkar insulinet, förutom att kroppen alltid komme bränna det tillsatta kalorierna innan de vi har lagrade.
 
Jag lägger i 1 msk gräsbetad ghee i kaffet eller mitt te när jag känner mig mer utsvulten eller svajig i blodsockret. UPGRIT har ett drygt och gräsbetat ghee som är kanon!
 
Du hittar det HÄR (länk)
 
KÖSS
 
 
1