Deala med sig själv

Igår skrev jag om hur LCHF är min livsstil och att jag i och med det aldrig *ta-i-trä* delar om socker och mjölmat med mig själv. Men det innebär inte att jag aldrig dealar med mig själv.
 
Två personligheter
 
Sockertrollet är en listig jävel, det är hon som bor i våra hjärnor och manipulerar oss att tro att mat är lösningen på alla våra problem. Alla sockerberoende delar känslan att vara 2 personer - vårt verkliga jag som är sant och gör bra saker. Vårt sockertroll som är falskt och förleder oss att droga. Hur kan man va världens sundaste person på förmiddagen och sedan parkera sitt arsle framför Netflix med en stor godispåse på kvällen? Beroende-jaget såklart!
 
Tankefällor
 
Utgångspunkten för LCHF är ju mindre kolhydrater desto bättre! Tyvärr finns det livsmedel som innehåller nästintill noll kolisar men ändå inte är bra för oss. Jag själv delar fruktansvärt med fläsksvålar och ölkorv och periodvis mejerier. Det är saker som är tillåtna inom livsstilen LCHF men inte funkar för mig som sockerberoende - det blir överätning deluxe! Ändå faller jag i fäällan gång på gång - är expert på att lura mig dit fast att jag vet att jag inte tål det. 
 
Självsnäll
 
Vi alla har våra akilleshälar och faller dit ibland, och det får vara okej. Vi behöver vara mer självsnälla och schyssta. Dt blir fel ibland men när vi har det som livsstil är det egentligen bara att gå tillbaka och göra om göra rätt. En dag i taget.
 
KÖSS
 
 
2
skrivdivan.se

Jag tenderar att frossa i bacon. Men har fått för mig att det är helt ok. Tror det är när jag fått i mig för lite fett och kanske för lite salt som bacon känns extra delikat... så jag försöker att inte göra så stor grej av det.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}