Deppighet

Det är så många som hör av sig till mig och säger att de mår såå bra på en sockerfri kost men att livet känns totalt meningslöst och därför slutade man. Det är viktigt att komma ihåg att det tillhör processen - att livet känns grått utan socker. Det är en följeslagare vi har haft hela livet så det är inte konstigt att det blir deppigt utan det. 
 
När vi slutar med socker börjar ett andra liv - ett liv fullt med möjligheter och fantastiska gåvor, men det är svårt att se när vi går in i depp-mode. Vi behöver komma igenom den fasen för att komma vidare och se alla möjligheter ett sockerfritt liv ger.
 
Vi som levt sockerfria i flera år är inte starkare än någon annan men vi bär med oss en kunskap att det är helt normalt att känna sig grå och att det går över.
 
Det bästa vi kan göra när vi känner oss down är att foka på det som är positivt. Vad som kommer ut av en sockerfrihet. Det bästa är att göra en lista på konsekvenser av sockerbruk och en lista på positiva framtidsmöjligheter i sockerfrihet. När deppigheten kommer har vi svårt att se detta och då behöver vi läsa dessa listor ASAP så vi kommer på rätt bana igen.
 
Det är okej att vara grå och det kan hålla i sig i månader, men det går över och nya dörrar öppnar sig! Lita på det oh fortsätt med din sockerfrihet!
 
KÖSS
 
6
Carina

Kloka ord som vanligt!

Kram fina du

Catrin

Precis vad jag behövde läsa idag!
Tack, fina My <3

Ayla

Känner exakt samma och det känns skönt att veta att jag inte är ensam om det och att det är normalt. Tack för att du skriver om det! Kram

Nisse Hult

Sockerknarkarna tillhör tyvärr losers corner på många sätt. Förr eller senare kommer straffet för detta.

Åsa

Hej! Vill du dela med dig av vad som står på dina listor? :)

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}