Färdig matplanering för hela familjen

Detta är ett samarbete med mat.se och innehåller annonslänkar
 
Det är verkligen en dröm att varje månad få sätta ihop en egen matkasse för dig att bara klicka hem, med färdiga och superenkla recept som du enkelt lagar hemma!
 
Många av mina klieter har efterfrågt en matkasse. Som sockerberoende eller ny på LCHF kan det vara svårt att veta vad man skall äta och hur man skall matpanera. Jag har fått möjligheten att sätta ihop min egen matkasse som du kan klicka hem med ett klick och så har du hela veckans måltider klara.
 
Anledningen är att den abolut vanligaste risksituationen för oss sockerberoende är att handla mat. Därför övar vi tillsammans i grupp på dessa tips:
 
Under mina sockerkurser får alla lära sig nummer 1: GÅ INTE IN I AFFÄRER I ONÖDAN
 
Jag skämtar inte, hur ofta har man som sockerberoende faktiskt en plan på vad man skall köpa och så woops ligger det choklad i korgen?😅 Jag rekommenderar alla mina klienter att handla mat på nätet i början. Då löper man väldigt liten risk att råka handla socker. Jag handlade mat på nätet mina förta 6 abstinenta månader. Visseligen kostade det några kronor extra, men det sparade jag in genom att jag inte köpte något onödigt som jag inte behövde😄
 
Nummer 2 av mina tips: MATPLANERA
 
Det går inte att bara tänka "det löser sig" för då trillar vi gärna i sockerfällan. Jag rekommenderar ALLA att veta vad man skall äta idag och vad man skall äta imorgon. Det är dock inte så lätt i början och många har efterfrågat en matkasse. Det är skönt att bara kunna lämna matplaneringen och slippa fundera på vad man skall äta, måltiderna är nyttiga och funkar för LCHFare och även sockerberoende.
 
På mat.se har jag knåpat ihop en veckomeny på 5 spännande och enkla LCHF-maträtter för 4. Är ni bara 2 så blir det gott med luncher över eller så kan du bara anpassa recepten eller frysa in i "in case of" matlådor!
 
På mat.se kan du enkelt klicka hem det du behöver och så får du maten levererad bara 1-2 dagar efter. Så himla skönt att slippa bli triggad!
 
Min veckomeny innehåller detta: 
 
 
 
Smarrigt va? Det finns en liten grön knapp till höger som du kan lägga till alla ingridienser i. Gå igenom inköpslistan och ta bort det du inte behöver. Behöver du annat är det bara fortsätta att handla vad du behöver mer för veckan.
 
När du fått hem din matkasse är det bara att surfa in på länken igen och laga efter recepten. Då har du hela nästa veckas måltider klara. Smidigt va?
 
KÖSS
 
2
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Är inte drömmen snarare att du får betalt för larvet?