Friska blir sjuka

Vårt samhälle idag är ju helt kaos. Var tredje person får cancer ooch det förväntas öka till varannan. Jag kan säga att det är typ min största skräck - att få cancer. Att sakta plågas ihjäl, fy fan vilken skräck. Jag har sett det på nära håll och det är ett trauma.
 
Jag diskuterade detta med en vän som INTE äter LCHF eller tror på det alls. Han sa "det är ingen idé att leva hälsosamt, folk som är hälsosamma får ändå cancer". Och det är väll det som är problemet, att människor som lever hälsosamt ändå får fruktansvärda sjukdomar. 
 
Det är därför jag inte alls köper normen för vad som är hälsosamt - det är något lurt där! Jag tror inte på kostrekommendationerna och jag tror inte på de sociala normerna hur vi skall leva.
 
Stress
Vi skall ha ett heltidsjobb samtidigt som vi skall ha 3 barn, ett hus, ett socialt liv och vara sygga under tiden. Detta gör sönder människor - vilken jäkla press! Immunförsvaret går in och blir överbelastat, fattar inte att de skall laga cellerna. En stressad kropp blir tillslut en sjuk kropp.
 
Kosten
Cancerceller jäser, de är de celler som kräver mest socker av alla. När så stor del av vår kost består av kolhydrater finns det gott om mat för cancern.
 
Motion
Vi sitter onatuligt mycket still och sedan rör vi på oss punktvis. Bäst mår kroppen om den får naturlig rörelse.
 
Strålning
Vi vet inte hur WIFI eller all annan strålning påverkar oss långsiktigt. Läskigt, det går inte att komma undan!
 
Friska människor är inte lönsamma, det vet vi. Därför köper inte jag rekommendationer rakt av. Just för att min biokemi har mått bäst av att göra precis tvärtom - mycket fett och lite kolhydrater. Sedan är vi alla individuella, men jag tror att alla bör vara försiktiga med att köpa kostråd rakt av!
 
KÖSS
 
 
3
Nisse Hult

Men nått måste precis som du säger och jag själv brukar nämna titt som tätt vara helsjukt med att friska människor "är inte lönsamma".
Nyligen var det snack om kö miljard hit o dit och att korta vårdköer, även detta är i mina ögon ett spel för galleriet. Vem tusan vill mista sin kassako nämligen mängder med kunder? Vad skulle vården göra om 50% av kunderna över en natt tog och blev friska/re? Ställ den frågan till berörda politiker så får du knappaste ett svar.

monica

Nyttigt,sunt,hälsosamt. Missbrukade ord. Min morfar blev 100 år. Han levde på potatis, gröt, välling och det som gården gav av ägg, mjölk ,kött och fisk från sjön. Inget importerat, inget besprutat, inget inpackat i plast eller stekt i plast/teflon mm. Tror aldrig han var iväg till läkare. Jag själv kan tänka att inte äta någonting med socker i, steka i gjutjärn, inget importerat från andra sidan jordklotet.

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}