Inflytt i huset

Efter ett års planerande, byggande och fixande - står äntligen vårt hus klart! I våras förra året köpte vi ett kedjehus i ett planerat bostadsområdet i centrum i Gråbo och den 5:e juni var det äntligen klart! Det har varit sånt himla slit  med  boendet det här året, först hade vi stambyte i höstas i 7 veckor som förlängdes till 9 och som sedan gjordes om under 3 veckor i januari och sedan sålde vi vår lägenhet i april och har flyttat runt sedan dess - men nu äntligen har vi en fast punkt!
 
Vi valde Gråbo för att hela Martins familj bor här. Hans föräldrar bor några hundra meter här ifrån liksom hans mormor, moster, kusiner och syster. För oss är det viktigt med ett sammanhang och mina föräldrar bor på Gullholmen så det är svårare att bo nära.
 
Huset är helt jäkla underbart med ett lantkök och en helt öppen planlösning på bottenvåningen. På ovanvåningen finns klädkammare och 4 rum - varav 1 har en fransk balkong och är målat rosa: mitt kontor! 
 
Vi har såklart inte hunnit klart allt än men kommit en bit på vägen. Utsidan skall målas och vi skall bygga altan både fram och bak och anlägga uppfart och gräsmatta - det blir sommarens projekt. Nu är det viktigast att vi har någonstans att bo, att rota oss. Mitt mål är att få en lugn höst utan massa jobbiga flyttar. Jag vill fokusera på hälsomål och att utvecklas - då behöver jag någonstans att bo.
 
KÖSS
 
 
 
4
Johanna

Stort grattis till huset, ser jättemysigt ut :)

Johanna

Stort grattis till huset, ser jättemysigt ut :)

Catrin

Stort grattis till ert nya fina hus <3 Det ser jättefint ut!
Kram!

Linda Milovanovic

Ett stort grattis till det fina huset,hoppas ni blir lyckliga där.