Livsläxa

Livet brukar pusha en i rätt riktning - har du tänkt på det? Att när vi skall vidare så blir vi först obekväma och sedan händer det små små grejor tills en situation tillslut blir ohållbar. Det är min erfarenhet av livet.
 
Förändring gör ont, men det leder alltid till något bra. Att lämna en relation, ett jobb eller sluta med socker gör ont i början. Smärta tillhör förändringsprocessen, varesig vi vill eller inte. 
 
Att något försvinner från oss som vi alltid sett som självklart är en smärtsam process som tar tid och gör ont. Vi går igenom samma stadier som när någon dör när vi slutar med socker.
 
Förnekelse
Förnekelsefasen är ofta lång när det gäller socker. Vi blundar för att vi inte kan äta lagom av socker och mjölmat.
 
Ilska
Vi blir ofta arga när förnekelsen bryts. Jag blev väldigt arg på rekommendationerna om socker, om hur vi skall klara av att äta lagom av något som är beroendeframkallande. Idag är jag förbi den fasen och himlar mest med ögonen - klart de vill sälja mer och det är som det är. Vissa blir arga på sig själva, att man inte sett detta innan eller varför man har så "låg viljestyrka" när det kommer till socker och mjöl. Det är en fas och den går över.
 
Köpslående
En annan fas i sorgearbetet är köpslående, att man försöker äta lagom eller hitta ramar att förhålla sig till. "Jag äter bara på helger... Jag har frossardagar... Jag sköter mig 80% av tiden..." Att veta att detta tillhör är viktigt, det är så vi kommer vidare. Vissa utav oss fastnar här i flera år. Jag höll på med detta i 5 års tid innan jag sa hejdå för gott!
 
Depression
Vi behöver gå igenom en mörk tid av sorg och depression för att komma vidare. Vad är livet nu? Vem är jag sockerfri? Är livet verkligen värt det utan att äta socker? Vad är det för skoj att leva om jag får begränsa maten så kraftigt? Är frågor som dyker upp. Vi kan känna oss mörka, tunga och livet känns grått. 
 
Acceptans
Tillslut har vi gått igenom alla mörka faser och vi kommer vidare i livet. Vi förstår att vi inte kan hantera socker och mjöl och att det känns okej. Sakta men säkert börjar vi leva igen och allt känns bra. Jag själv tittar inte ens på socker och mjöl nu för tiden, för mig känns inte det som ett alternativ. Jag vill leva utan det skräpet och vill njuta av det sockerfria livet tillfullo!
 
Vilken fas är du i?
 
KÖSS
 
 
 
4
Elin

Har gått genom alla faser men har nu en deppig period då jag återkommit till JAG VILL INTE fasen, jag VILL HA BRÖD, CHOKLAD OCH POTATISGRATÄNG! jag vill vara som alla andra och inte tänka mig för hela tiden. Min diabetes gör att jag går mot känslan och inte frossar men just nu lider jag verklugen och har ärligt sorg över maten jag saknar att äta.

S

Jag har alltid trott att jag varit beroende av socker, men sedan jag börjat med lchf har jag inte alls tyckt det varit jobbigt att hålla mig ifrån socker. Det är snarare en lättnad sedan första dagen och jag har som tur är aldrig gått igenom dom där faserna. Ibland kan jag bli otroligt sugen på socker, men har insett att det är av tristess och vanan att äta så fort man har tråkigt.

Anonym

Du är i Upprepningsfasen.

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare.
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}