Man får skylla sig själv

Maten är magisk - men den är inte allt. Mat är medicin, men den gör oss inte odödliga.
 
Jag kommer ihåg när jag börade med LCHF, då fanns en vedertagen myt att Atkins hade dött av en hjärtinfarkt när han egentligen halkade på en isfläck och ramlade och slog i huvudet. Kosten är så laddat i västvärlden, så många utav oss följer en viss diet. Vissa är veganer, andra carnivorer. Några undviker gluten andra rött kött - och alla av oss är fullständigt övertygade att vårt upplägg är det som är det rätta.
 
Något som gör mig irriterad är när någon hälsoinspiratör blir sjuk och folk börjar diskutera runt omkring - det är kosten som gjorde hen sjuk! Kosten skyddar mot mycket - men vi lever i en giftsoppa med massa strålning, vi kan inte skydda oss mot allt.
 
Vi vet att dålig mat gör oss sjuka, och att vi garanterat kommer bli sjuka om vi år efter år trycker i oss dåliga fetter och snabba kolhydrater. Men att leva "perfekt" i maten ger inte ett hundraprocentigt skydd mot allt. Därför blir jag så jävla arg att folk pekar finger på varandra och säger att en viss diet är skräp. Det är som att man inte får lov att bli sjuk bara för att man äter nyttigt.
 
Jag tror att det bästa vi kan göra är att äta utefter vårt samvete och göra vårt allra bästa. Påverka de faktorerna vi kan - det vill säga - kost, motion, sömn - och sedan är det jävligt otur om vi blir sjuka, men det är inte någons fel.
 
KÖSS
 
 
3
monica

Läser på Kostdoktorns sidor om Ancel Keys och hans diagram, där han framhävde fettets farlighet för hjärtsjukdomar.Att dessa länder med mest fett, också åt mest socker, det tog han inte med. En annan forskare påtalade sockret, men tystades ner. Det var heller inte farligt att röka. Socker-och tobaksindustrin starka.

Suss

Hej! Det kan ju hända du har lipödem (som 11% av alla kvinnor har)... låter bekant med svullnad i värmen....har själv lipödem. Finns numera ganska mycket information på nätet!
Tack för en intressant och personlig blogg!

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}