Matplan

Som sockerberoende tar maten över hela vårt liv. Vi tänke på NÄR vi skall äta, VAD vi skall äta, HUR vi skall äta. Inte nog med det, vi ältar om vi åt FÖR mycket eller FÖR lite. Bla bla bla, det är det enda som pågår i vårt huvud. Och eftersom vi är så inkörda i att banta äter vi så lite tillslut att vi blir i en biokemisk obalans och tar återfall. 
 
Utmaningen med mina klienter är aldrig att få dem att äta mindre. Vi är "svinduktiga" på att svälta oss själva. Utmaningen ligger i att få dem att äta tillräckligt så vi inte tar återfall. All hetsätning börjar med restriktion. Därför måste vi se till att börja äta lagom och balanserat, att inte mickla med mängd och nya upplägg.
 
Min snuttefilt i början av min abstinens var min matplan. Det var den som fick mig att komma på banan och lära känna min kropp - vad jag tål och inte tål. Den hjälpte mig att lära känna min kropp. Jag följde den slaviskt första halvåret, efter det kände jag min kropp tillräckligt bra för att börja äta på känsla. Den var verkligen min livboj! Varje gång jag kände att jag höll på att gå in i återfall efter det tog jag fram matplanen och följde den en vecka tills beroendet lugnat sig.
 
Numera är ju jag beroendeterapeut så jag tar fram matplaner till mina klienter. En matplan är mått och tidpunkter på vad du skall äta efter just dina mål och förutsättningar. Du får angivet i gram hur mycket du skall äta och du får en massa praktiska tips för att klara dagen. Skillnaden mellan en matplan och ett kostschema är att jag inte tvingar dig äta enligt färdiga recept utan du äter det du klarar av utifrån grönsaker, protein och fett. Givetvis finns det tips på var du kan hitta bra recept.
 

Beställ en matplan

Steg 1: Anmäl ditt intresse för en matplan via LCHFingenjoren@outlook.com. Skicka din adress, fulla namn och telefonnummer (för fakturering)

Steg 2: Du får ett omfattande formulär skickat till dig där du fyller information om bland annat vikt, längd & aktivitetsnivå. Du ombeds även lista livsmedel som fungerar för dig och inte. All information hanteras konfidentiellt.

Steg 3: Du får en matplan där tidpunkter och mått är listade. Du får strategier hur du gör när du äter ute, matdagbok och vilka livsmedel du bör se upp med.

Pris: 1495 inkl. moms
Vi erbjuder räntefri delbetalning

 

 
2
Elin

Låter som du beskriver mitt liv till fullo 💓 ska verkligen fundera på detta då det är precis vad jag verkligen behöver!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}