Rotlöst

Jag är så jäkla trött - dnna perioden i mitt liv har varit så jäkla slitsam. Jag har verkligen behov att ett eget hem och känner mig rotlös som inte har det just nu. Imorgon ska vi förhoppningvis få tillgång till vårt hus och då äntligen kan vi börja flytta in. Att ha sitt eget och stänga om sig och göra vad jag vill - när jag vill - är något jag har saknat.
 
Jag är en extrovert person men har ett behov av att få var själv, Jag har ett behov att ha rötter dä jag bor. Känner verkligen hur motsatsen smittar av sig på maten. Jag vill inte skylla på något när det gäller maten och vad jag väljer, men märker att jag blir mycket svajigare när man lever i rotlösa omständigheter. När vi inte har vårt eget kök eller någonstans att rota oss blir verkligen allt mer utmanande. Men det är en jättebra läxa det också!
 
Ser fram emot att få huset <3
 
KÖSS
 
 
1
Malin

Förstår dig. Här kommer lite pepp, glöm inte vad mycket du inspirerar och hjälper många! Jag själv har tack vare dig funnit ork att ta hand om mig och prioritera min hälsa. Steg för steg. Tack för det! ❤️