Tankar

Jag tycker livet är så himla häftigt, hur fräcka vändningar det tar. Allt vi ser är skapat av våra idéer och allt börjar med en tanke. Bordet du har framför dig är för att någon fick en idé och sedan förverkligade det, samma med din mugg och din tröja. Allt börjar med en tanke.
 
Jag känner det så tydligt nu när vi har fått vårt nybyggnadshus - jag kan inte riktigt förstå att det är sant. När jag och Martin träffades så hade vi båda samma idé - vi ville bygga ett eget hus! Sedan tyckte vi att det lät skitjobbigt att göra det själva, men idén om ett helt nytt hus där jag slapp oroa mig för mögel och vi inte behövde vara handyman deluxe för att palla var något som tilltalade oss. Vi var på husknuten och kollade och vi höll span. Vi var på en jäkla massa husvisningar på begagnade hus men varje affär föll fel och därför så blev det aldrig ett husköp - tills området som vi nu köpte hus i hamnade på Hemnet. 
 
PERFEKT! Det var totalentrepenad och vi får ett het nytt hus, några hundra meter från alla våra nära och kära. Och den dagen vi får barn ligger skolan några meter härifrån och vi har barnvakter i alla väderstreck. 
 
Det får verkligen mig att känna en vördnad och tilltro att det finns en plan. Det bli alltid så himla bra tillslut och jag känner att det är här vi skulle hamna hela tiden.
 
Jag tror så starkt på tankens kraft - vi behöver tänka goda och positiva tankar om oss själva och om andra - det ger en fin effekt. Om vi hela tiden gå och tänker att vi kommer att misslyckas så gör vi det, om vi tycker vi är tjocka och fula så sänder vi ut de signalerna. 
 
Positiva tankar kommer inte automatiskt utan vi behöver öva på dem. Vi behöver medvetet upprepa härliga tankar om oss själva och om andra för att få en bra effekt på livet. Man kallar The Secret bullshit och jag håller med om att den är skum. Men tänk på allt du har i ditt liv som började med en tanke och som idag är förverkligat!
 
KÖSS
 
 
6
Anonym

Trodde hus kostade pengar och inte tankar

monica

My och maken jobbar och sliter, har koll på pengar också.

Anonym

#2 om inlägget var myntat på det jag skrev, så har det ingenting med saken att göra. Jag kommenterade det som blev skrivit. Om de har kontroll på pengar eller inte har, som sagt, ingenting med min kommentar vart göra.

Anonym

Monica, det är det många som har, men det är irrelevant till inlägget och kommentaren...

Anonym

#2, du bevisade precis det jag skrev i inlägget nr 1... :)

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}