Värmevätskar

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller annonslänkar
 
När vi flyttade till huset var det värmebölja. Det var 30 grader och allt bara stekte. Vi bar och bar och bar och bar, herregud. Ovanpå allt så hade jag brudvecka. Så VÄRME + TRÄNINGSVÄRK + MENS = 500 liter vatten i kroppen😝
 
Jag blir så j******la vätskesvullen av värme. Alltså när det är beach 20XX så ligger jag typ 1-2 storlekar över, kul. Jag skiter i storleken men problemet är att varken skor eller kläder passar. Jag får hemska avtryck av strumporna och skorna och mina ringar får muffinsmidja. Magen står i 4 hörn och jeansen är bara att lägga i garderoben.
 
Detta är så jobbigt att jag faktikskt har sökt vård, men de vill inte ge mig vätskedrivande så jag började kolla på tillskott som kunde hjälpa mig. Snackade med Martina Johansson förra sommaren och fick guidning. Jag äter ett örtpreparat, maskros och dricker ett detoxte. Det hjälper mot de värsta. Så nu har jag bunkrat upp igen inför sommaren!
 
UVA Ört
 
Uva ört är ett örtpreparat som driver vätska, jag brukar ta 3 tabletter innan sänggång och så kissar jag som fasiken på morgonen. Sjukt bra!
 
Du hittar det HÄR (klick)
 
 
 
 
Denna äter jag 1 till varje måltid för att hålla vätskan borta.
 
 
 
 
Kaffe är väldigt vätskeansamlande i stora mängder, så jag byter ut flera av kopparna mot detox-te som också driver vätska. Det smakar skitgott, lägg i en tsk ghee och det blir hur gott som helst!
 
 
 
Glöm inte heller bort att dricka rejält, vätska driver vätska. Äter du mkt salt rekommenderar jag dig att komplettera med kalium som också driver vätska. 
 
KÖSS
5
SL

Tack för tipsen! Sväller också i värmen....

Anonym

Har du prövat lymfmassage? Tycker att jag är mkt bättre nu när jag fått igång lymfan ordentligt.

Anonym

Har du prövat lymfmassage? Tycker att jag är mkt bättre nu när jag fått igång lymfan ordentligt.

Helen F

Tack för tips. Köpte Maskrosrotstea men det är knappt drickbart. Detox te't är gott men nu får jag testa pillerna istället. Svullar som en boll runt ägglossning. Och när det är varmt.

Maria

Har börjat gå på lymfmassage för att få ordentligt flöde i lymfvätskan 👍 känns super samt att jag sover med ”mediven antitrombosstrumpa” för att stimulera flödet i kroppen ytterligare ☺️