Avsnitt 56 - Det är skillnad mellan kött & kött

Vi intervjuar bonden Gustav och hans medarbetare Johanna från Lammet & Bonden som berättar hur det är att föda upp djur på ett etiskt och hållbart sätt, utifrån djurens villkor. Gustav lär oss skillnaden mellan denna traditionella djuruppfödning och industrikött.
 
Läs mer om Sockerkurs, SUGAR och matplan HÄR (klick)
 
 

HJÄLP oss att sprida, dela och likea. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?

 

Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.

Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!

 

Följ oss på Instagram @Sockersystrar

Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar
 
 
1
Anonym

Hej My! Kan du fixa så att man kan öppna specifika inlägg här i bloggen? I mobilen kan jag av någon anledning inte och du har så jäkla bra inlägg i kategorin mentalt som jag vill spara som bokmärken/favoriter och bara kunna läsa dom om & om igen! Istället för att leta efter dom i hela bloggen

Svar: Vore ju kanon, men det är min bloggportal som håller designen. Du kan kopiera länken längst ner och sedan trycka in den i webbläsaren <3
My Westerdahl