C-vitamin

Detta är ett samarbete med UPGRIT och innehåller annonslänkar
 
Efter att ha varit sjuk fram och tillbaka pga att min hormonbehandling helt suddade ut mitt immunförsvar så började jag tröttna. SKA DET ALDRIG TA SLUT?? Jag kunde inte träna eller pusha mig som vanligt, var småsjuk hela tiden. Så jäkla tröttsamt!
 
Då fick jag världens bästa tips av funktionsmedicinskterapeuten Ewa Meurk som verkligen har hjälpt mig! Under februari, aka vabruari, har jag varit frisk som en nötkärna. Typ alla mina kollegor har åkt på influensan och dukat under i småförkylningar. SKITTRIST! Men där har jag med mitt kassa immunförsvar vandrat runt utan en harkling. Det beror på att jag äter monsterdoser av C-vitamin! Nu snackar jag inte sockerskiten man köper på ICA utan biotillgänglig, högkvalitativ från Upgrit! Jag äter hela 5000 mg per dag, 3000 mg på morgonen och 2000 på kvällen. Nån gång hade jag en känning i halsen, men det var bortblåst dagen efter. Hur coolt?
 
Den från Upgrit innehåller zink glycinat för att kroppen skall ta upp maximalt. Man behöver inte heller vara rädd för överdosering då det är en vattenlöslig vitamin! 
 
Detta har hjälpt mig enormt och vill verkligen sprida ordet vidare, så glad!
 
Du hittar C-vitamin HÄR (klick)
 
KÖSS
 
 
 
 
5
Meme

Jag har testat att äta stora mängder c-vitamin, men min mage protesterar eftersom de flesta varianter är sura. Vet du om denna är syraneutral?

Anonym

https://njursten.se/nyhetsinlagg/c-vitamin-kan-orsaka-njursten/

Anonym

C-vitamin hjälper inte mot förkylning
Linus Pauling, nobelpristagare, propagerade att C-vitamin i stora mängder kunde hjälpa mot både förkylning och mot cancer. Men inget av detta stämmer tyvärr.
Överdosering
Det finns inga höga risker av ett överintag av C-vitamin. Det som kroppen får i överskott följer med urinet ut. Dock kan C-vitamin ha en placeboeffekt hos de som tror att det exempelvis lindrar förkylningen.
Det finns dock en forskning som menar på att överdosering av C-vitamin kan öka risken för njursten.

Anonym

Lugna ner dig med dina produkter så är du snäll

christensson ingemar

Kroppen kan enbart ta upp en viss mängd. Sedan kissar du ut överflödet. Räcker med att äta en frukt så har du fått i dig ditt dagliga behov av c vitamin.