Hjälp mot torra slemhinnor

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller annonslänkar
 
När jag gick på min hormonbehandling pga min PCOs så sattes mina könshormoner helt ur spel. Mitt östrogen trycktes ner i fotknölarna och allt blev bara HEMSKT! Jag gick in i klimakteriet och mådde kass. Enligt läkarna skall detta försvinna direkt när man slutar med behandlingen men jag måste ha en superkänslig biokemi för jag började gå in i klimakteriet varje månad efter mens när man skall vara östrogendominant. Varje cykel blev ju bättre och jag började må gradvis bättre, men det var änd hemskt. Svullen, ångestfylld och värmeflushar efter mens liksom - inte kul.
 
En av de jobbigaste symptomen som jag aldrig kunnat förutspå var mina kruttorra slemhinnor. Ögonen var som sandpapper och mun amt öviga slemhinnor lika så. Fy satan, blev helt beroende av ögondroppar och andra krämer som bara ändå hjälpte en kort stund. 
 
Jag har dock fått hjälp nu av ett kosttillskott som VERKLIGEN gav resultat. Kosttillskottet Membrasin har gjort ENORM skillnad! Det innehåller Omega 7 som vi typ aldrig pratar om. Omega 7 kan kroppen tillverka själv men hos vissa individer eller när vi blir äldre sjunker den förmågan. Membrasin innehåller också Vitamin A som är en höjdare för synen.
 
Du vet att du behöver Membrasin om du upplever:
 
- Grusighet i ögonen
- Muntorrhet
- Torr i underlivet
 
Första 2 månaderna tar du 4 om dagen, sen går du ner på 2. Det stod att det skulle ta 2 månade för resultat, men jag märkte skillnad efter en vecka och istället för att ta ögondroppar typ 5 gånger om dagen så tar jag kanske en gång i veckan. Riktigt skönt med tanke på att jag har linser så känns dem mycket skönare nu.
 
Du hittar Membrasin HÄR (länk) 
 
KÖSS
 
 
 
9
Anonym

Suck

Svar: PUSS!
My Westerdahl

Anonym

Hahahaha, du börjar faktiskt bli lite rolig som köpman.

Svar: Tackar :D Du med som kommenterar så modigt anonymt :)
My Westerdahl

Merlin

Du är så motsägelsefull att det är roligt. Har noll koll på biologi också. Kan inte sluta följa dig då jag är för nyfiken på vad nästa grej blir.
Du tycker inte själv att du sjunker i trovärdighet när du har mer än vartannat inlägg reklammarkerat?

Svar: Nä det tycker jag inte eftersom de går i linje med mitt biohacking-intresse :)
My Westerdahl

Helena

Vad skönt att den hjälpt dig..jag blev inte hjälpt alls :( av just detta preparat

Svar: Inte? Va tråkigt! Man skulle inte märka resultat förän efter 2 månader, men du kanske körde längre än så? :)
My Westerdahl

Anonym

Coolt! Kan man äta detta som sockerberoende?

Anonym

Coolt! Kan man äta detta som sockerberoende?

Anonym

Coolt! Kan man äta detta som sockerberoende?

Svar: Japp, inga problem :)
My Westerdahl

Anonym

Alltså alla ni som kommenterar gång på gång men negativ skit, DRA ÅT HELEVETE. Gillar ni inte det ni läser behöver ni inte yttra er. Gillar ni inte bloggen, läs någon annan stans. Sluta bete er illa, ni ska vara vuxna människor. Man kan inte gilla allt hos alla. Man plockar väl av det som man själv kan få hjälp av eller som man själv tycker är intressant.Blir fan galen på er!

Tesla

biohacking måste vara det mest uppblåst tramsiga jag hört talas om. Men men tro på dina piller och pulver.