Lägenheten ligger upplagd

Den 31/3 så är det visning av vår superfina lägenhet! Bilderna blev rikigt bra och intrycket stämmer verkligen överens med hur lägenheten ser ut. 
 
Vi har verkligen trivts i vår fina trea dessa 4 år. Det är verkligen något speciellt med denna lägenheten. Vi köpte den på distans när vi pluggade i Karlskrona och fick slita som fasiken det där året för att få ihop till insatsen. Jag jobbade 50% bredvid skolan och Martin gick in i bemanningen. Så värt det! Vi har verkligen trivts super!
 
 
Köket är nyrenoverat sen 2014 och passar verkligen för den som gillar att laga mat! Mycket förvaring och öppna ytor 😄
 
 
Bästa är att vi ALDRIG ätit socker i det köket. Min första lägenhet som vi aldrig haft återfall i, snacka om god energi 🙃
 
 
Vi har en stor inglasad balkong med marint tema som passar ljumna sommarkvällar att sitta med goda vänner och kuckilura. Älskar den platsen!
 
 
Kunde ju inte låta bli att duka in för fest på fotograferingen 😋
 
Lägenheten har 2 toaletter med värmegolv och separat dusch. Löve it!
 
 
Jag vore SÅÅÅ tacksam om du som har kompisar i Gbg eller känner någon som vill flytta dit kopierar denna länk och sprider på sociala medier.
 
https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-lerum-lerums-kommun-lerum-andersvagen-80-15954315
 
Det vore världens tjänst <3 Lägenheten är så fin så den förtjänar verkligen en bra nästa ägare som kan uppskatta den lika mycket som vi har gjort!
 
KÖSS
 
 

3
Lena i Umeå

Superfin lägenhet :)
Grattis till den som får köpa den.

SL

Vilken fin lägenhet!

Anonym

Bodde ni inte i denna lägenhet når du blev arg på Martin att han ville fyllekäka strips och korv ?