Färdig matplanering för din vecka

Detta är ett samarbete med mat.se och innehåller annonslänkar
 
Många av mina klieter har efterfrågt en matkasse. Som sockerberoende eller ny på LCHF kan det vara svårt att veta vad man skall äta och hur man skall matpanera. Jag har fått möjligheten att Kombinera ihop en veckomeny som du kan klicka hem med ett klick och så har du hela veckans måltider klara.
 
Anledningen är att den abolut vanligaste risksituationen för oss sockerberoende är att handla mat. Därför övar vi tillsammans i grupp på dessa tips:
 
Under mina sockerkurser får alla lära sig nummer 1: GÅ INTE IN I AFFÄRER I ONÖDAN
 
Jag skämtar inte, hur ofta har man som sockerberoende faktiskt en plan på vad man skall köpa och så woops ligger det choklad i korgen?😅 Jag rekommenderar alla mina klienter att handla mat på nätet i början. Då löper man väldigt liten risk att råka handla socker. Jag handlade mat på nätet mina förta 6 abstinenta månader. Visseligen kostade det några kronor extra, men det sparade jag in genom att jag inte köpte något onödigt som jag inte behövde😄
 
Nummer 2 av mina tips: MATPLANERA
 
Det går inte att bara tänka "det löser sig" för då trillar vi gärna i sockerfällan. Jag rekommenderar ALLA att veta vad man skall äta idag och vad man skall äta imorgon. Det är dock inte så lätt i början och många har efterfrågat en matkasse. Det är skönt att bara kunna lämna matplaneringen och slippa fundera på vad man skall äta, måltiderna är nyttiga och funkar för LCHFare och även sockerberoende.
 
På mat.se har jag knåpat ihop en veckomeny på 5 spännande och enkla LCHF-maträtter för 4. Är ni bara 2 så blir det gott med luncher över eller så kan du bara anpassa recepten eller frysa in i "in case of" matlådor!
 
På mat.se kan du enkelt klicka hem det du behöver och så får du maten levererad bara 1-2 dagar efter. Så himla skönt att slippa bli triggad!
 
Min veckomeny innehåller detta: 
 
 
 
Smarrigt va? Det finns en liten grön knapp till höger som du kan lägga till alla ingridienser i. Gå igenom inköpslistan och ta bort det du inte behöver. Behöver du annat är det bara fortsätta att handla vad du behöver mer för veckan.
 
När du fått hem din matkasse är det bara att surfa in på länken igen och laga efter recepten. Då har du hela nästa veckas måltider klara. Smidigt va?
 
Kolla in veckomenyn HÄR (klick)
 
KÖSS
4
Kar

Så kul... går in på mathem via din länk för att kolla hur det ser ut. Vad händer, jo, det poppar upp att de gör en undersökning och som tack för hjälpen så får man en CHOKLADKAKA!!!!!

Kari

Heter Kari, inte Kar som det råkade bli :-)

Anonym

Haha. Samma här. Höll på att sätta fettkaffet i halsen. 100 gram choklad rätt ner i korgen. Nä,men härligt initiativ ändå med en meny. Ser smarrigt ut.

Anonym

Tack! Har verkligen saknat en lchf matkasse! Alla andra varianter av matkasse finns ju...