Mina tjänster

Jag driver ju företaget My Addiction och många undrar vad det är jag egentligen erbjuder i det företaget. Därför tänkte jag att göra ett sammanställande inlägg vore på sin plats.
 
Beroende tillfrisknar bäst i grupp
 
Jag får flera förfrågningar om coaching, att ha enskilda samtal. Det är dock en tjänst jag inte erbjuder. Varför kanske du undrar - jo, beroende tillfrisknar bäst i grupp. Sitter man enskilt kan man lura vem som helst, men i en stor grupp kan man inte lura alla! Vi beroende är nämligen experter på manipulation och bortförklaringar - det går på autopilot för att skydda utloppen. Enskilt blir det ofta att man cirkulerar kring två områden:
 
"VARFÖR kan jag inte bara sluta äta? Ibland går det bra men sen så ramlar jag dit igen"
"XXX har hänt och därför åt jag" Fyll i med graviditet/dödsfall/förlora jobbet, vilken stressor som helst... Det finns ALLTID anledning att äta, att tillfriskna innebär att vi hanterar livet på ett nytt sätt. I en grupp kommer man liksom inte undan. När man pratar med "normisar" är det enkelt att få medhåll om att få äta, det är svårt att lura andra beroende dock. Därför erbjuder jag sockerkurser.
 
Sockerkurs
 
Kursbeskrivning:
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? Vill du ha motivation och kraft att bli sockerfri en gång för alla? I maj håller My Addiction kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva sockerfri. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Sedan april-18 har My Addiction avgiftat över 100 personer och alla kurser har fått högsta betyg varje gång av alla deltagare.

Datum: 4-5 maj
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats: Sandhamnsgatan 40, Stockholm
Pris: 5995 ink. moms 
Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
Jag kan känna mig stolt att vi är bra på det vi gör också. ALLA deltagare har VARJE gång utvärderat kursen med HÖGSTA betyg på VARJE utvärderingspunkt! Därför känner vi oss trygga att du också kommer att bli nöjd!
 
Matplan
 
Utmaningen med mina klienter är aldrig att få dem att äta mindre. Vi är "svinduktiga" på att svälta oss själva. Utmaningen ligger i att få dem att äta tillräckligt så vi inte tar återfall. All hetsätning börjar med restriktion. Därför måste vi se till att börja äta lagom och balanserat, att inte mickla med mängd och nya upplägg.
 
Min snuttefilt i början av min abstinens var min matplan. Det var den som fick mig att komma på banan och lära känna min kropp - vad jag tål och inte tål. Den hjälpte mig att lära känna min kropp. Jag följde den slaviskt första halvåret, efter det kände jag min kropp tillräckligt bra för att börja äta på känsla. Den var verkligen min livboj! Varje gång jag kände att jag höll på att gå in i återfall efter det tog jag fram matplanen och följde den en vecka tills beroendet lugnat sig.

Steg 1: Anmäl ditt intresse för en matplan via LCHFingenjoren@outlook.com

Steg 2: Du får ett omfattande formulär skickat till dig där du fyller information om bland annat vikt, längd & aktivitetsnivå. Du ombeds även lista livsmedel som fungerar för dig och inte. All information hanteras konfidentiellt.

Steg 3: Du får en matplan där tidpunkter och mått är listade. Du får strategier hur du gör när du äter ute, matdagbok och vilka livsmedel du bör se upp med.

Pris: 1495 inkl. moms
Vi erbjuder räntefri delbetalning

SUGAR
 
Ett diagnostiseringsverktyg för att avgöra om du är sockerberoende. Läs mer om SUGAR här (klick)
 
 
19
Anonym

Och du som har skrivit så mycket om introverta och extroverta. Ser ut till att du, som själv har sagt att du är extrovert, förstår dem bättre än introverta. För mig, som är introvert funkade inte någon som helst form för grupp i detta avseende. Jag är sockerfri utan den, för mig, förfärliga gruppen som många tror att ALLA behöver.

Hanna Karlsson

Det låter som bra kurser! Jag har nu kört ketogen kost i 6 veckor. Tycker allt att det är svårt att göra det ensam. Det blir mycket göra om och göra rätt. Däremot har jag inte haft några refeeds eller carbdays sen jag åt en semla för fyra veckor sedan. Socker är inte gott längre. Smakar bara sliskigt.

Anonym

Ja, det är påsk... Men det är inte ett måste att posta inlägg, speciellt när det blir repris på reprisen. Mvh

Anonym

Anonym 1. Har du gått My’s sockerkurs?

Anonym

Anonym 1. Har du gått My’s sockerkurs?

Lena

Hej! Tack för bra blog. Jag undrar hur du ser på ister, använder du det och var köper du det i så fall? Jag har inte läst alla inlägg på sistone, så om du redan har tagit upp detta ämne så får jag leta lite bättre i blogen i så fall😊.

Bilder6.bloggplatsen.se

Inspirerande du är!
Kram Isabelle ❤️

Bilder6.bloggplatsen.se

Anonym

Bli ”sockerfri” kan väl inte va målet? Då försvinner ju ”kundunderlaget” för framtiden eller hur? Ohälsa är big business, alla slåss om kundstocken och särskilt efter storhelger när det olika synder skall förlåtas

Anonym

#4 läs inlägget. Det är det som står det som har nått med saken att göra.

Anonym

#9 Har gått kursen själv och vart därför nyfiken. Du låter som en glad och mysig typ 😘 Lycka till!

Anonym

#9 Förstod inte riktigt denna mening. Uppbyggnaden var lite stökig:

”För mig, som är introvert funkade inte någon som helst form för grupp i detta avseende. Jag är sockerfri utan den, för mig, förfärliga gruppen som många tror att ALLA behöver”.

Anonym

My ♥️ Kan du ta bort kommentar 4, 5, 10 & 11? Det är jag som skrivit. Mitt heta temperament tog över. Inte bra för min eller någon annans tillfrisknad att bråka. Puss & Kram!

Anonym

#12 tack för det du skrev nu. Onödvändigt att försöka "trigga" någon som du inte känner. Mitt inlägg är inte elakt eller fräckt. Står vad jag tänker ift MIN situation. Om grupper funkar bäst för dig så är det säkert så, men absolut inte för alla. Och den sistnämnda gruppen blir ofta glömd. Det är faktiskt onödigt att "hacka" på människor som man inte ens känner.

Anonym

Nummer 12: fullständigt onödvändigt uppförande. Du såg det iaf själv.
Vad är det med folk på denna sidan? Varför tycker folk att det är ok att vara taskiga mot andra/försök på att vara taskig, bara för att du blir irriterad över att andra har en annan uppfattning än dig själv? Ä rä möjli??

Anonym

Det var för att jag kände mig påhoppad själv!

Anonym

Det var för att jag kände mig påhoppad själv!

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

15, känner du dig påhoppad för att hen i nr 1 påminner om att alla inte har behov för gruppen i ett tillfrisknande? Jaha...

Anonym

#18 helt otroligt! det ska inte mycket till för att irritera andra tydligen. Det finnes ju inte någonting elakt i det nr 1 skriver. Jag är på introvert och vill inte heller ha gruppen runt mig. Många tror att det är någonting som alla behöver, men ack så fel. Vi är olika. Ups, kanske någon menar att detta inlägget oxå är ett påhopp 😂