My Addiction - erbjudande

Jag driver ett eget bolag för sockerberoende. Det är hur kul som helst och jag får äntligen hålla på med det jag brinner mest för - att hjälpa sockerberoende att tillfriskna! För 3 veckor sedan blev jag färdig certifierad beroendeterapeut med inriktning socker - och det är ett mål jag verkligen längtat efter!
 
Framför allt är det 2 tjänster jag erbjuder dig som sockerberoende:
 
1. Matplan
Matplan är typ A och O som sockerberoede! Det är vårt go-to verktyg när vi skall bli sockerfria. Målet med matplanen är att du får tyst i hjärnan, någon annan har räknat ut vad din kropp behöver för näring! Den är anpassad för vikt, mål, längd, aktivitetsnivå och specialfall som fasta/nattjobb. Du får angivet i gram vad just din kropp behöver. Den är dock helt fri så det är liksom inga recept som du slaviskt måste följa.
 
Maila: LCHFingenjoren@outlook.com för att beställa din matplan!
Kostnad: 1495 inkl. moms (du kan ta räntefri delbetalning om du vill, dela upp på 3 månader. Skriv det i mailet isf)
 
 
 
2. Sockerkurs 4-5/5
 
Det är så roligt, alla våra sockerkurser har fått högsta betyg av ALLA deltagare VARJE gång! Man blir ju så glad, då vet man att man fasiken är bra på det man gör. 
 
Det finns bara 13 kursplatser och 3 till av dem är redan tagna från förra veckan!
 
Vi har 2 platser kvar till EarlyBird pris, det vill säga -10% rabatt på kursavgiften!
 
Kursbeskrivning:
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? Vill du ha motivation och kraft att bli sockerfri en gång för alla? I maj håller My Addiction kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva sockerfri. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Sedan april-18 har My Addiction avgiftat över 100 personer och alla kurser har fått högsta betyg varje gång av alla deltagare.

Datum: 4-5 maj
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats: Sandhamnsgatan 40, Stockholm
Pris: 5995 ink. moms (-10% rabatt = 5396 kr)
Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
 
 
 
3
Anonym

Hej My!
Är mycket sugen på att själv läsa till beroendetetapeut. Är själv sockerberoende och nördar gärn in på hur hjärnan funkar och varför den i princip jobbar emot oss. Jag bor i Gävle och har en känsla av att terapeuter inom mat och sockermussbruk är något av en brist. Vilken kurs gick du? Några goda råd?
Med vänlig hälsning, Karin Ström

kackan77@hotmail.com

Marie Sandström

Men grattis!!
Jag har helt missat att du nu är klar.

Anonym

Men grattis!!
Jag har helt missat att du nu är klar.