Prestationer

När jag åt vanlig kost var jag en trött jäkel. Jag sov till 12 och satt uppe hela nätterna. Dök inte upp i skolan och hade ofullständiga gymnasiebetyg. Typ motsatsen till den jag är idag. 
 
 
På bilden ser du mina stoltheter - min civilingenjörs-examen, SUGAR-certifiering och beroendeterapeuts-diplom! Fuck Jante nu - jag är så jäääkla stolt över dessa intyg! Att jag klarade utbildningen till Beroendeterapeut på 50% studietakt TROTS arbete 100% (+++) på mitt vanliga chefsjobb, driver 2 företag i VD-position, instagram, blogg, podd, stambyte i 2 omgångar och husbygge! STOLT SOM EN TUPP😁
 
Och det har med en enda sak att göra - min kost! Jag har ätit LCHF i 9 år, en tredjedel av mitt liv, och har uppnått fantastiska resultat! När jag pluggade till civilingenjör jobbade jag 50-100% bredvid skolan, har aldrig haft en omtenta och gick ut med stipendium! Snacka om dag och natt mot min gymnsietid! Jag hade samma IQ skillnaden var kosten, alltså energinivån!
 
Givetvis har jag en tendens att pusha mig lite väl hårt, livet är så jäkla kul och det finns så mycket spännande att göra, men det är fantastiskt vilken energi man får av denna kost!
 
På kolhydrater känner jag & många andra att man blir dåsig efter maten, behöver jämt tillflöde av mat (läs:3-6 ggr per dag) och sedan att man behöver 8-10h sömn per natt! nacka om slöseri med tid!
 
KÖSS
9
Anonym

Heja dig fina My!

Anonym

MY,MY,MY, Fokusera på ren fin mat och inget annat, det var det som räddade dig, jag arbetar med beroendepersonligheter och vet att det kan bära iväg i en rasande fart utan tid att bla kolla upp saker o ting ordentligt, du har ett stort ansvar när du kränger saker och ting.


TANKE, KÄNSLA, HANDLING,


Du glömmer väl inte någon av dom 3 orden??? eller?

E

Att du numera har en normal dygnsrytm spelar absolut inte in i ekvationen. 🤦‍♀️

Anonym

Så enkelt är det inte. Äter oxå LCHF men har iiiiingen energi. Äter fortfarande flera gånger om dagen pga hunger. Alla finner inte ro, mättnad och energi på denna kost. Konstigt att en beroendeterapeut skriver på detta sätt, det får läsaren till att tro att LCHF/sockerfri garanterat leder till hög energi, låg hunger, och litet sömnbehov. Jag sover ca 9h i dygnet. Oavsett kost.

Anonym

Är åxå trött! Väntar på det där energi påslaget som LCHF kosten ska ge.. Gud vad jag väntar på det😒

Anonym

Är Strikt LCHF/Keto + OMAD/23:1 dv

Anonym

Ät Strikt LCHF + Kör OMAD så
kommer energin var så säker.
OMAD = 23:1 fasta

Anonym

Fasta är inte alltid lösningen för sockerberoende. Du kan falla dit noe jäv.... i sockerträsket.

Merlin

My. Nu får du faktiskt försöka förstå att det är andra faktorer i ditt liv som gör att du mår bättre. Du är som en skiva som hakat upp sig. Du sprider villfarelser så det står härliga till. När du gick i gymnasiet var du tonåring. Spelar också roll för hur mycket sömn man behöver. Du ar som du säger en helt annan dygnsrytm nu. Spelar in så mycket i hur man orkar med Sina dagar.