Sockerfri NU!

Alltså det är så kul, alla våra sockerdetoxkurser har blivit fullbokade varje gång! Sedan April förra året har vi avgiftat över 100 kvinnor och det är det roligaste vi vet! Det är fantastiskt hur alla i gruppen bondar och att träffa kvinnor som varit sockerfria max en vecka i sträck vara sockerfria i månader utan problem! Jag är så tacksam att jag får syssla med sånt, att jag får ge tillbaka. Det var ju genom en sockerdetoxkurs jag en gång för alla blev sockerfri! Innan dess hade jag kämpat med LCHF i 5 år men fallit in och ur sockerfällan konstant. Nu har jag varit sockerfri i nästan 4 år sedan dess.
 
Jag kan känna mig stolt att vi är bra på det vi gör också. ALLA deltagare har VARJE gång utvärderat kursen med HÖGSTA betyg på VARJE utvärderingspunkt! Därför känner vi oss trygga att du också kommer att bli nöjd!
 
Nästa kurstillfälle går av stapeln 4-5/5 i Stockholm och redan hälften av platserna är uppbokade. Vi blir en liten grupp på 13 personer så det blir nära och mysigt.
 
 
 
Kursbeskrivning:
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? Vill du ha motivation och kraft att bli sockerfri en gång för alla? I maj håller My Addiction kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva sockerfri. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Sedan april-18 har My Addiction avgiftat över 100 personer och alla kurser har fått högsta betyg varje gång av alla deltagare.

Datum: 4-5 maj
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats: Sandhamnsgatan 40, Stockholm
Pris: 5995 ink. moms 
Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6
monica

Har du nån aning om hur mycket socker folk åt på 1920 talet!? Läser i en veckotidning att de åt 40 kg per person och år! Det låter väl mycket. Blir 0,769 kilo per vecka. Att min mormor och morfar med 7 barn och mormorsmor använde 7,69 kg socker i veckan, 400 kilo på ett år. Nu för tiden att de smussla med socker, när en massa andra produkter kallas något annat.

monica

Menar att de nu för tiden kan smussla med sockret och kalla det något annat.

Anonym

Hej kan du inte göra en liten koll om det finns intresse för en kurs i Malmö/Skåne?

Anonym

Kurs i Göteborg??

Anonym

Kurs i Göteborg??

Anonym

Är kvinnor mer sockerknarkande än män? Varför i så fall? Är lite tveksam till alla dessa kurser som många bloggare håller på med. Lite som Viktväktarna fast i annan tappning. Tjäna pengar på andras misslyckanden.