Att äta annorlunda

Den största triggern för många är att ställa sig utanför gruppen - att äta annorlunda. Man kan känna sig utpekad och utanför när man äter på ett sätt som ingen annan gör.
 
Gör det för din skull
 
Ofta behöver vi grunda oss i vårt varför - varför väljer jag att äta som jag gör? Det beror på att vi vill någonstans, vi vill må bättre eller känna oss mer i form. Eller så vill må bra och ha ett gott samvete. Det är viktigt att komma ihåg sitt varför när vi skall utsätta oss för triggande situationer, det är lätt att falla annars.
 
Det mesta går att lösa
 
Det är väldigt få situationer - om ens någon - där jag känner att min kost har varit olösbar. Tacos går utmärkt att äta, pizza likaså. Det som är omöjligt är kanske paj eller lasange men då tar jag med eget. Det finns ingen situation som är olösbar vad jag vet. 
 
Det handlar om den inre motorn
 
Vi behöver värna om vår inre motor - vad är vårt varför och hur mycket påverkar vårt varför oss? Om vårt mål är att gå ner i vikt - är det för alla andra säger att vi ska eller vill vi på riktigt? För om vi vill så tar vi oss dit - vad som än krävs. Då blir vi mer tåliga inför att det gör lite ont, att vi får känna lite hunger. Det tror jag!
 
Att ställa sig utanför en grupp gör ont - men det är inte onåbart. Jag tror på människan och vad hen kan utföra, helt klart! Och vara trygg i sig själv att vi duger ändå!
 
KÖSS
 
 
2
Hanna Karlsson

Så bra inlägg! Nu fick jag motivation till ett eget inlägg kring mitt varför. :-)

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}