Biokemisk unik

Många upplever att om man kall ner i vikt så behöver man tåla att vara lite hungrig. De flesta utav oss vill vara normalviktiga helst igår. Detta driver på bantningskulturen.
 
Insulinresistens
 
Insulinresistens är svaret på det som många undrar över - varför kan person X äta vad fasiken hen vill och vara smal som en sticka medan jag behöver hålla andan när jag går förbi Donken för att inte lägga på mig? Vi är alla biokemiskt unika och vår kropp har unika responser och biokemi. Insulin är ett hormon som är en nyckel på dessa frågor och funderingar - varför är vissa runda medan andra smala som stickor?
 
Vissa personers celler svarar så bra på insulin att kroppen bara behöver pyttelite för cellen att öppna sig och släppa in glukos medan andras celler är trötta och behöver ennorma mängder. När vi har mycket insulin i kroppen stängs fettförbränningen ner och vi börjar lagra fett istället. Det innebär att de som bara behöver producera ytterst lite faktiskt inte lagrar in så mycket som de som behöver större mängder.
 
Inte nog med det så svarar kroppen unikt på varje livsmedel - vissa livsmedel ger skyhög insulinrespons och det är helt unikt för individen.
 
När vi har mycket insulin i kroppen så kan vi inte bränna fettet på kroppen. Kroppen svälter hårt talat då den inte har tillgång till energidepåer. Det är därför många överviktiga är väldigt hungriga trots stora enrgidepåer.
 
Du kan styra till viss del själv
 
En kost som inte ger insulinrespons är den bästa grunden att stå på - en kost med mycket fett. Fett är det enda som inte ger insulinrespons, allt annat från protein till kolhydrater och grönsaker triggar kroppen att producera insulin. Ju mer insulinresistent du är - desto högre andel av din kost bör fett bestå av.
 
Det är därför alla människor får olika resultat av kosten. Vissa rasar i vikt på strikt Carnivore medan andra gainar. Vissa rasar i vikt på mejerier medan andra står still - då några kroppar producerar massa insulin på mejerier.
 
Tålamod
 
Allt kan vi inte styra själva - vi är också offer för vår biokemi. Därför behöver v ha tålamod och acceptans. Ger vi oss själva det så har vi också större möjlighet att lyckas långsiktigt. Att äta det vi tror på och ha is i magen är viktiga ingridienser för att lyckas, istället för att kasta sig ut i någon farlig svältdiet i hopp att bli smala på en vecka.
 
KÖSS
 
4
Anonym

Har du någon teori om varför vissa inte tål att äta hög andel fett?

Anonym

Anonym, kan bero på dåligt med saltsyra och/eller dåligt med matsmältningsenzymer i magen.
Prova tillskott av matsmältningsenzymer och saltsyra (Betain hcl) och öka intaget av fett succesivt.

Anonym

Nr 2 tack för svar. Har kollat saltsyra och enzymer tidigare. Det var inte problemet.

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}