Bra underkläder

Detta är ett samarbete med CELLBES och innehåller annonslänkar
 
Något som alltid varit viktigt för mig är bra, stabila underkläder som fyller sitt syfte. När jag var stor så behövde jag det för att magen och brösten skulle sitta på plats, nu behöve jag det för att min lösa hud inte skall vara i vägen.
 
Jag använder trosor som är höga och håller magen och rumpan på plats. De måste andas och ge bra stöd. Byxor och kjol sitter mycket snyggare om dessa kriterier uppfylls. Dessa gördlar/trosor uppfyller alla mina kriterier och är till ett riktigt bra pris. Finns både i beige och svart.
 
Du hittar dem HÄR (klick)
 
 
En bra och mjuk BH med breda band som följer kroppen är också superviktigt för mig. Jag använder en i spets som gör att jag också känner mig fin under kläderna. Denna är jag så kär i!
 
Du hittar BHn HÄR (klick)
 
Vem säger att bra och schyssta underkläder måste vara fula? Inte jag! Man kan känna och vara fin utan att för den delen klä sig i tråkiga underkläder!
 
KÖSS
2
Elisabeth G

Underkläderna ser fina ut men jag fattar inte hur trosor med bara syntetmaterial kan andas. Jag gjorde misstaget att köpa trosor med 95 % bomull och 5 % elastan och det känns både varmt, unket och instängt. Bara bomull (utom resåren) ska det vara.

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}