Kalium

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Sedan jag gick över till carnivore har jag haft ett ökat behov av elektrolyter. På carnivore äter vi ju noll - nada - kolhydrater vilket gör att vi inte lagrar vätska på samma sätt. Vårt dricksvatten är renat och innehåller väldigt lite elektrolyter.
 
Det jag upplevde var yrsel periodvis, vilket gjorde mig orolig att det var något vajsing. Hjärtat kunde slå snabbare och jag tänkte att det var ångest. Så jag frågade i en Facebook-grupp och fick tipset om kalium. I väst är vi duktiga på att få i oss natrium via vårt salt och då blir det lätt fel balans i kalium/natrium. Jag köpte hem kapslar och tänkte att jag skulle prova. Min man som jobbar inom vården fick frispel - kalium är såååååååå potent och det kan ställa till såååå mycket oreda! Vettskrämd var jag, men ville prova ändå.
 
Jag skruvar upp kapseln och tar 1/3 del på förmiddagen och 1/3 del på eftermiddagen och min yrsel är som bortblåst. Saltsuget är väck och kroppen lagrar inte så mycket vätska. Snacka om biohack!
 
Du hittar kalium kapslar HÄR (klick)
 
KÖSS
 
 
3
Anonym

Om man dricker mycket vatten kissar man inte ut massa ämnen som kroppen behöver?

Anonym

Nr 1, Jo

Anonym

Du har då inga skrupler madam , skulle man köpa allt som du beskriver som såååå bra så skulle man pissa ut världens dyraste urin, du vet så väl att äter man en varierande kost så behöver man inte 99% av dina sanningar och att människan kissar ut allt överflöd.

du dumförklarar ju dina medmänniskor med dina barnsliga måste-texter. berätta gärna hur du gick ner dina kilon, det var väl ganska enkla regler som gällde där och inte massa piller, eller?