Mangesium för sömn

Detta är ett samarbete med Upgrit
 
Jag har pratatom förut att det finns olika typer av magnesium för olika syften. Vissa former är bra för trög mage, andra former är bättre för sömn. Jag äter 2 olika typer varje kväll, en för magen och en för sömnen. Det går knappt att överdosera magnesium så där kan vi brassa på. 
 
Den magnesium jag har ätit längst är MagTech från Upgrit. Det är en form som är kanon för kognition, men framförallt sover jag bra på den. 4 tabletter innan det är dags att sova. Som med alla kosttillskott så tar det ett par vecckor innan du märker resultat men efter ett tag så märker du hur gott du sussar på den.
 
KÖSS
 
 
2
Anonym

Hej:) har följt denna bloggen en stund. Undrar bara om du äter alla dessa kosttilskotten varje dag, eller hur du gör. För du gör reklam för fruktansvärt många. Man ska ju vara försiktig med kosttillskott också, så jag hoppas att läsarna tänker över det också. Det är så lätt att, även för den smartaste, att kasta sig på när en "kändis" har rekommenderat nått.

Anonym

Hon går över lik för att få sälja massa skit, om ni följer henne ett tag så ser ni snart att hon motsäger sig själv, allt för att få sälja mer .