Hur viktigt det är med en matplan

Just nu står jag med helt nya förutsättningar i mitt liv. I 6 års tid har jag peridiskt fastat men det fungerar inte längre då jag har en binjuerutmattning och får kraftiga blodsockersvängningar som följd. Därför har jag behövt prova ut en ny matplan som skall funka, och det är ett jäkla dektektivarbete! 
 
Först var jag tvungen att kartlägga när blodsockersvängningarna kommer - då insåg jag ganska snabbt att de kommer en stund innan lunch och en stund innan middag. Därför måste jag ta höjd för att käka innan dess. Började med frukost vid 06 men det hjälpte inte alls - fick fortfarande svängningar. Därför så just nu så provar jag en matplan där jag äter kl 10, sedan kl 12 och 15.30 och sedam 18. Det funkar hyfsat bra. Utmaningen är att man inte skall släppa lös syndafloden och börja småäta mellan måltiderna bara för att man har lagt in mellis, samt att äta mindre vid lunch och middag. JÄTTESVÅRT tycker jag! Det blir inte heller en självklarhet vad som är hunger och vad som är sug - det flyter gärna ihop! Men helst av allt så behöver jag vara utan blodsockersvängningar, det är ren ångest.
 
Man mäker tydligt hur aktiv beroendehjärnan blir så fort man börjar mickla med matplanen. Så jag längtar verkliger efter att när jag pusslat fram en optimal matplan som funkar just nu. Det tar lite tid.
 
Om du behöver hjälp med en matplan kan du läsa mer om det HÄR (länk)
Just nu får du en individanpassad matplan för 1295 istället för 1495 under black week.
 
KÖSS
 
 
 
 
1