Black erbjudande

I januari kör jag och Ewa igång vår webbkurs "Optimal hälsa 2020" - och nu när det är Black week får du -25% rabatt på din biljett om du anger koden "SS25" i kassan HÄR (länk)
 
Den är väldigt populär och har redan dundersålt, så passa på att boka till kanonpris!
 
Information om eventet:
Du vet hur du ska äta – men varför gör du det inte? Du vet att socker och skräpmat är dåligt för dig – varför kan du ändå inte låta bli?

Lösningen är att få en regelbunden kunskap och support för att nå din målvikt och idealhälsa. I denna webbaserade kurs får du tillgång till alla de verktyg som du behöver för att äntligen – en gång för alla – ta tag i din hälsa och nå dina mål. Genom att starta varje vecka med regelbunden pepp och motivation optimerar du dina chanser att lyckas.

My Westerdahl hade 2 år kvar att leva 2010 enligt läkarna. Hennes hjärta var förstorat, hennes hälsomarkörer urusla och hon vägde hela 170 kilo. Hon var så sjuk att hon inte kunde ta sina gymnasiebetyg. Idag är hon kärnfrisk, medicinfri och har gått ner -95 kilo på egen hand. Hon är utbildad civilingenjör, beroeendeterapeut, SUGAR-certifierad och har en mängd vidareutbildningar så som i skam-hantering. Under denna kurs får du ta del av hennes verktygslåda under 6 veckors tid vilket ger dig den regelbundenhet du behöver för en lyckad resa. Du får även möta Ewa Meurk som är funktionsterapeut och lär dig de pusselbitar du behöver för att laga din biokemi så du slipper sug och cravings.

Kan My nå sin optimala hälsa och vikt – kan du!

Preliminärt Schema:

6/1 – Kickstart & vad är ett sockerberoende?
13/1 – Såhär ska du äta
20/1 – Såhär lagar du din biokemi
27/1 - Uppehåll
3/2 – Kartlägg dina personliga frisk & riskfaktorer
10/2 – Dessa mentala verktyg behöver du
17/2 – Avslutning

Praktisk information:
Kursen sker via webben, du får en länk mailad till dig som du bara trycker på som fungerar både via dator och mobil. Du behöver inte använda kamera eller prata om du inte vill. Kan du inte delta vissa tillfällen så skickas en inspelad video till dig efteråt så du kan se allt i efterhand. Kursen startar 19.00 och avslutas senast klockan 20.00.

Övrig information:
Kan du inte betala hela summan med en gång går det bra att kostnadsfritt delbetala. Maila då: LCHFingenjoren@outlook.com för att lägga upp en delbetalning.
Mailadresser och förnamn mailas ut för att deltagarna skall kunna hålla kontakten. Vill du inte dela dessa uppgifter – maila LCHFingenjoren@outlook.com
Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid lågt deltagande eller sjukdom. Arrangören förbehåller sig också rätten att flytta om i schemat under dessa 7 veckor
 
Du bokar din biljett HÄR (länk)
 
KÖSS
 
 
1
Anonym

Jag har varit sockerfri i många år, men har nu börjat få ett enormt sockersug. Vill äta choklad igen. Vad ska jag göra för att stå emot??