Höstens hudvård

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Nu under hösten blit ju huden i regel mycket torrare på grund av de tråkiga väderomslagen. Ena dagen är det kallt och andra dagen varmt och så håller det på. Jag får lätt torra partier och sköter jag inte huden kliar den gärna under sminket, fett oskönt! Så jag byter alltid hudvärd under hösten vintern. På sommaren har jag en lätt dagcréme som läggs på hyllan när de kallare månaderna kommer.
 
Denna höst har jag använt dessa två som blivit riktiga favoriter:
 
 
 
Dr Sannas Lugnande Ansiktsolja passar en torr och känslig hy. Den innehåller bland annat havtornsfruktolja och jättenattljusolja för att verka lugnande och skyddande.
Det första jag gör på morgonen är att smörja in huden med olja så den klarar dagens klimat och inte kliar under huden. Har provat många oljor, varav denna är den bästa då den går in i huden och inte lägger sig som ett klibbigt filter. Den håller vad den lovar!
 
 
 
  • Behåller optimal fuktnivå i huden
  • Lugnar och stärker huden
  • Kan användas både morgon och kväll
Jag smörjer på ett generöst lager när jag tvättat mig på kvällen. Den går in och återfuktar utan att för den skull kännas fet. Riktigt j****la bra!
 
 
Sen får man ju inte glömma kollagen som stärker huden innifrån. Jag lägger en skopa i kaffet varje dag vilket huden mår prima av. Min frisör ger mig komplimanger för mitt tjocka hår och huden känns bättre än någonsin! Du hittar ett riktigt bra kollagen HÄR (länk)
 
KÖSS