Alla tar en vurpa

Att bli framgångsrik är inget vi blir över en natt, det är något som tar tid och tålamod. När jag pratar om begreppet framgångsrik pratar jag inte om att bli en framgångsrik höjdare som äger ett mångmiljonföretag, jag pratar om alla områden i livet. Vi pratar om viktresor, äktenskap, träning - ja allt. 
 
När du lyssnar på de stora höjdarna så som framgångrika företagare så pratar dem ofta om sina misstag, hur de gjort ngt dumt och förlorade allt. Jag kommer ihåg en klasskompis till mig som idag är extremt framgångsrik, över en natt förlorade han 1 miljon på börsen. De flesta personer som är framgångsrika har gjort misstag som har kostat dem sveda och värk.
 
Detta vet vi - eller hur? Men när det kommer till våra egna resor är vi helt blinda. Det är som att vi är misslyckade och inte klarar någonting, den känslan bär vi. 
 
Det vi måste förstå är att ALLA resor som är framgångsrika innehåller misslyckanden och motgångar. Det är liksom så. När jag skrev öppenhjärtligt om att jag nästan lyckades stressa mig in i väggen i våras och gått upp massa i vikt och att min HPA-axel är helt jäkla sönder vilket ger mig blodsockersvöngningar deluxe så var det en "härlig" anonym läsare som kommenterade "Hade ni tagit körlektioner av en person som krockade massa privat?". Man tappar ju hoppet om mänskligheten ibland (om det inte vore alla andra härliga kommentarer som väger upp gpnger 100). Dels är detta ingen bantningsblogg, dels så har jag en rejält underbyggd anledning till min viktuppgång som är biokemisk. Det är inte så att jag har suttit i soffan och skitit i allt och ätit chips och tagit återfall. 
 
Det man får göra när man misslyckas är att se det som en chans att lära om, lära nytt! Att det inte finns något farligt i att misslyckas utan tvärtom, en chans att växa! Nu lär vi oss på bästa möjliga sätt, vilken tur eller hur?
 
Vi ser på människor som misslyckats med affärer på ett helt annat sätt än på oss själva, när vi går upp ivikt, kraschar ett äktenskap eller hamnar hos kronofogden. Men det ger oss ingenting att slå på oss själva på det sättet - bättre att se vad vi kan göra bättre nästa gång!
 
KÖSS
 
 
 
 
1
Anonym

Jag har tagit återfall. Ätit som aldrig förr, första gången på åratal. Känns inte bra. Känns hemskt. Skäms ihjäl och rädd att aldrig repa mig. Jag som hade gått ner massa och skött mig.