Att ha en egendag

Vad gör dig riktigt glad? För mig är det enkelt: jag gillar att piffa. Är det något jag tycker om så är det manikys, pedikyr och massage. Förra veckan tog jag mig en riktig My-dag. Jag gick först till NK och gjorde pedikyr och sedan mötte jag upp Martina och åkte till IKEA för shopping och middag - därefer gjorde jag mainkyr hos min vän Mona. 
 
Jag känner att livet har varit så uppåt sedan dess - jag fick verkligen energi! Det kändes så lyxigt att ha en dag där jag bara kunde vara jag och göra det jag tycker om att göra. Så himla härligt!
 
Jag tror att vi alla mår bra av att ta en dag då och då där vi vårdar själen och gör saker bara för oss själva. Det behöver inte kosta massa pengar heller - vi kan göra hemma spa, sticka och dricka kaffe med bästa kompisen. Saker behöver inte vara så komplicerade. 
 
Jag märker hur mycket bättre jag mår när jag får ta sådana dagar, det är som att allt lättar. Och att försöka vara närvarande i den stunden - såå himla viktigt!
 
KÖSS
 
 
1
Sonja L

Ahh, egendag! Det är så härligt när man unnar sig dem, är tyvärr lite dålig på det men det är väl därför man uppskattar dem så mycket när de väl blir av.