Future self

På torsdag börjar äntligen mitt nya jobb - jag är sååå taggad! Jag har fått drömjobbet där jag tror att jag kommer trivas som bara den. Jag kommer att jobba som Business Development Manager på ett superspännande företag och det ska bli så kul. Går från storbolagsvärlden till ett mindre företag - det ska bli kul att lära sig den organisationen. Samtidigt pluggar jag till certifierad Key Account Manager, jag tycker det är väldigt kul med försäljning - givande att problemlösa för mina kunder.
 
Nu har vi nytt hus och nytt jobb - det känns som att jag har ett helt nytt liv och det är såå spännande😍Jag är superpepp och har sån energi! Förra veckan så passade jag på att storstäda hela huset, diskade alla prydnadssaker och tvättade täcken och kuddar, sån bliss! Det är så skönt att ha det RENT - det ger mig verkligen zen 🙏
 
Jag tror på man kan skapa sig ett nytt liv även utan flytt och nytt jobb. Det man behöver göra är att skriva en future self där man beskriver hur man vill att ens framtida jag ska vara. Hur jag är, vilka personliga egenskaper, hur jag mår, hur jag ser ut. Efter det skriver vi vad vi behöver sluta med samt börja med för att nå dit och vilka vanor vi behöver varje dag.
 
Det är viktigt att veta att vi kan göra en omstart varje dag - till och med varje stund - för att nå dit vi vill. Att vi alltid är fria att skapa en ny och bättre framtid. Det ger hopp tycker jag!
 
KÖSS
 
 
16
SonjaS

Gratttis till jobbet och lycka till!

monica

Grattis till jobbet. Antar huset var rätt rent, du flyttade in i våras?

monica

Grattis till jobbet. Antar huset var rätt rent, du flyttade in i våras?

Anonym

Undrar vad som ligger bakom själv-skryt-behovet

Elisabeth G

Anonym, för min del undrar jag vad som ligger bakom att hela tiden ha behov av att trycka ner andra människor. Du skulle nog må bättre av att fokusera på ditt eget liv istället.

Sanne

Wow, vad kul att ha fått ett jobb att vara så taggad inför. Grattis!

Anonym

Elisabeth, förstår inte vad du syftar till. Första gången, tror jag, som jag skriver här. Kanske du ska fokusera på dig själv istället.

Hanna Karlsson

Grymt! Stort grattis och lycka till!

Anonym

Att unna andra människors lycka gör mig lycklig 😊

kickibee.blogg.se

Tack för inspiration ❤️

Elisabeth G

Anonym,
om det varit första gången du skrivit här hade du inte betett dig som du gör. Då hade du, möjligen, varit ifrågasättande och ställt vänliga frågor men inte hackat och nedvärderat. Ditt sätt att skriva gör att man känner igen dig.

Anonym

Elisabeth, hoppas du inte är så otrevlig vanligtvis men bara har en dålig dag. Tydligen har du lätt för att ta frustration ut på andra. Jag kommunicerar inte med folk som hackar som du gör. Ha en bra dag. Krya på dig

Lena G

My - Lycka till med nya jobbet! 😃
Elisabeth G - heja, heja! 😊

Elisabeth G

Tack, Lena G! Jag blir så hjärtligt trött på gnället på My som så ofta dyker upp här. Hon har verkligen förtjänat bättre. :-)

Anonym

#12, inte bli provocerad. Det är inte lov att uttala sig här. Allt annat än det som blir sett på som positivt/godkänt av en viss grupp här blir tolkat som "gnäll". Men det dom utsätter medkommentatorer här för är absolut inte gnäll... Kram

Anonym

Ja, mobbare för ofta så. Går samman mot en person som får stå för allt som alla skriver. Att de er trötta på att flera skriver saker de inte tycker om är väl sällan en persons fel. Till dem vill jag bara säga en sak, är du inte enig så sluta med påhopp. Skriv vad du tycker och låt andra tycka vad de tycker. Uppför dig.