Intervju om min barndom

Förra helgen blev jag intervjuad av Annicas InSpira som är specialist på barn & sockerberoende om min uppväxt. Det blev en bra intervju:
 
"När My var 7 år diagnostiserades hennes pappa med cancer och blev inlagd för behandling. På grund av detta placerades Mys bröder i familjehem och hon själv fick hantera sorg och rädsla så gott hon kunde på egen hand, vilket hon gjorde med mat/socker. Det är viktigt att poängtera att föräldrarna själva stod inför en helt ny situation i livet som de själva inte visste hur de skulle hantera, de inte ens visste om pappan skulle överleva, och det i sin tur gjorde att My heller inte kunde få några andra verktyg än maten att hantera situationen med. Hon beskriver att hennes Sockerberoende tog fart på allvar i samband med detta.

Två år senare, vid 9 års ålder, kommer familjen ut på andra sidan, och upptäcker att My har en ohälsosam övervikt. Det beslutas att hon behöver hjälp och föräldrarna tar henne till en dietist. Det leder till att hon, vid 9 års ålder, debuterar hos Vikt Väktarna och karusellen med ”lätt” och ”light” i alla produkter tar sin början..... LÄS MER(LÄNK)"

 

 
2
Carina

Sänder en kram bara för att du är så grym och delar med dig av alla kloka ord och kunskap du har!

monica

Svårt det här med mat och gener. Som att be en alkis dricka lagom och inte maniskt tömma alla flaskor.