Nystart 2020

Information om eventet:

Du vet hur du ska äta – men varför gör du det inte? Du vet att socker och skräpmat är dåligt för dig – varför kan du ändå inte låta bli?

Lösningen är att få en regelbunden kunskap och support för att nå din målvikt och idealhälsa. I denna webbaserade kurs får du tillgång till alla de verktyg som du behöver för att äntligen – en gång för alla – ta tag i din hälsa och nå dina mål. Genom att starta varje vecka med regelbunden pepp och motivation optimerar du dina chanser att lyckas.

My Westerdahl hade 2 år kvar att leva 2010 enligt läkarna. Hennes hjärta var förstorat, hennes hälsomarkörer urusla och hon vägde hela 170 kilo. Hon var så sjuk att hon inte kunde ta sina gymnasiebetyg. Idag är hon kärnfrisk, medicinfri och har gått ner -95 kilo på egen hand. Hon är utbildad civilingenjör, beroeendeterapeut, SUGAR-certifierad och har en mängd vidareutbildningar så som i skam-hantering. Under denna kurs får du ta del av hennes verktygslåda under 6 veckors tid vilket ger dig den regelbundenhet du behöver för en lyckad resa. Du får även möta Ewa Meurk som är funktionsterapeut och lär dig de pusselbitar du behöver för att laga din biokemi så du slipper sug och cravings.

Kan My nå sin optimala hälsa och vikt – kan du!

Preliminärt Schema:

6/1 – Kickstart & vad är ett sockerberoende?
13/1 – Såhär ska du äta
20/1 – Såhär lagar du din biokemi
27/1 - Uppehåll
3/2 – Kartlägg dina personliga frisk & riskfaktorer
10/2 – Dessa mentala verktyg behöver du
17/2 – Avslutning
 

Praktisk information:
Kursen sker via webben, du får en länk mailad till dig som du bara trycker på som fungerar både via dator och mobil. Du behöver inte använda kamera eller prata om du inte vill. Kan du inte delta vissa tillfällen så skickas en inspelad video till dig efteråt så du kan se allt i efterhand. Kursen startar 19.00 och avslutas senast klockan 20.00.

Övrig information:
Kan du inte betala hela summan med en gång går det bra att kostnadsfritt delbetala. Maila då: LCHFingenjoren@outlook.com för att lägga upp en delbetalning.
 
Du köper din kursplats HÄR (länk)
 
OBS! Ange koden: SOCKERSYSKON för -20% EarlyBird rabatt
 
Ses vi i januari 2020?😃
 
KÖSS
 
 
 
Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"