Plocka bort

Problemet när vi skall påbörja en ny personlig resa - vad det än gäller - är vårt självförtroende. Ofta har vi försökt typ 100 gånger innan och misslyckats och så är självförtroendet helt brutet. Då är det inte så jäkla kul att bara köra på. Vi tror innerst inne att vi kommer att misslyckas.
 
Självförtroende basar i löften, hur väl vi uppfyller dessa till oss själva. Om vi då har brutit löftet till oss själva gång på gång på gång, så finns där inte mer än en ynk till självförtroende. Vi behöver alltså börja jobba på vårt självförtroende. 
 
Det gör vi inte genom att sätta upp skyhöga mål, istället plockar vi bort allt onödigt ur livet och sätter små små mål som vi kan hålla.
 
Genom att hålla dessa små små mål bygger vi vårt självförteoende och kan lägga på allt högre mål och ändå vara säkra på att lyckas.
 
Vad kan du plocka bort och vad blir ditt nästa mål?
 
KÖSS
 
 
1
Hannas krypin

Så bra skrivet! Mitt mål är att fortsätta med keto längd. Första gången jag testade stod jag ut i två månader. Sen blev jag alldeles för deprimerad av att inte kunna springa så då gav jag upp. Nu har jag kört i snart två månader igen och känslan den här gången är helt annorlunda. Jag har energi vilket känns helt underbart!