Man måste vara snäll

Att detoxas är förjäkligt. Det är inte många som pratar om hur jobbig den processen är - vad man kan förvänta sig. När vi detoxas så får vi massa obehagliga symtom - och det får vi när vi slutar med ALLT som är beroendeframkallande, det är inte bara kemiska beroenden utan allt! Det handlar om skärmberoende, socker, nikotin, att avsluta en relation... ALLT som ger belöning ger också besvär när vi slutar med det.
 
 Vi blir:
 
-Deppiga
-Trötta
-Negativa
-Ilska
-Ångest
-Dålig sömn
-Yrsel
-Illamående
 
Och det hänger i i veckor efteråt mer eller mindre. Det är viktigt att förstå och vara beredd på det när vi går in i detox, att livet inte känns så roligt som förut - men att det lättar med tiden. Jag tycker det är så trist att det inte pratas om det eftersom människor kanske inte är beredda på problemen som uppstår. Man tror att det inte är så farligt med en viss vana, men när vi slutar med den mår vi skit och ingen fattar varför. Om det var tydligt hur vi mår kan vi också skaffa oss det stöd och den hjälp vi behöver för att sluta - Då hade fler lyckats.
 
KÖSS
 
 
 
4
Hannas krypin

Så bra påminnelse. Det är så lätt att ge upp när det går emot. Bit ihop brukar min pappa alltid säga och det stämmer så bra.

Paul Svensson

Tack för denna sida <3<3<3
Här är min bästa hemlighet till er Kram

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Anonym

Du i nr 2 som gör reklam hele tiden, varför loggar du in med olika namn? Paul, Folke och ett eller annat kvinnonamn...

Anonym

För att personen har förstått det hela. På den här sidan är dom som kommenterar trovärdiga om dom loggar in med ett namn. Oavsett om dom byter namn, eller heter något annat, og till trots för att dom oavsett bara är ett namn, dvs lika anonyma som alla andra. "Anonyma"inlägg är inte trovärdiga oavsett.